Home Events L’occitane Event

L’occitane Event

9.4.2017 2 comments

Když se vydám na nějaký ten event/workshop, tak to už musí být NĚCO a musí mi stát za cestu z Českých Budějovic do Prahy, za absenci času – nemohu být se svým dítětem a pak tu musí být i velký zájem či zvědavost.

Představení nového parfému Terre de Lumierre od Loccitane byl důvod, proč jsem se do Prahy vydala a spojila tak pracovní schůzky s pěkným eventem, který mimo jiné zahrnoval i workshop s Petrem Klapprem. Ten se nám snažil ukázat, jak fotit i s paprsky slunce…škoda, že zrovna tento den byl šedivý, stejně jako všechno okolo. Jediné, co ho trochu rozjasňovalo, byla dobrá společnost, úsměvy a objetí přátel. A tak jsme další dobu strávili ještě při vysvětlování skvělé aplikace na upravování fotografii Snapseed. Co jsem tak zaslechla kolem sebe, tak jsem asi jediná bloggerka, co fotky v nějakých extra aplikacích neupravuje. Proč asi? Protože jsem na tyto věci fakt hodně nešikovná a vždycky mě rychle odradí hned první složitější fáze….No tak snad se teď překonám a v budoucnu nové poznatky využiji..

Po delší době jsem se viděla opět s děvčaty-bloggerkami, což mě vždycky moc potěší. Prohodily jsme pár vět,….daly si něco dobrého k snědku a hlavně poslouchaly povídání marketingové a PR zástupkyně přírodní francouzské kosmetiky o novince na trhu – parfému, který byl inspirován sluncem, přírodou, vůní paprsků z Provence. Mimochodem 90% jejich produktů pochází ( výroba a složení – ingredience) z této charismatické části Francie.

Zaujalo mě třeba, že tento parfém vznikal celé 2 roky a na jeho přípravě se podílela i žena, která již dříve vytvořila ikonický parfém J’adore pro Dior.

Mým snem je navštívit jednou Provence a vidět jeho krásy. Ráda bych někdy zajela do tohoto kouta země vychutnat si nejen její jedinečnou krásu, ale zároveň si prohlédnout i manufakturu Loccitane. Tak to bych si fakt hodně přála.

Tuto značku mám velmi ráda, ale doslova posedlá jsem jejich krémy na ruce.

Co vlastně tato nově vzniklá řada Terre de Lumierre nabízí??? Vůni ve 50 a 90 ml balení, tělový krém, balzám na ruce a mýdlo. Pokud budete chtít zkusit štěstí, pozorně sledujte můj Instagram, najdete tam brzy soutěž o parfém a dvě tělová mléka.

A jaký vztah máte k této značce vy? Máte-li nějaký….

 

PS.: Napište mi jestli jste navštívili Provence? A jaké byste mi dali tipy. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH  LOVE

Elite Bloggers – Content Marketing 

RECENT POSTS