Home Events PFW

PFW

20.3.2018 1 comment

Jen na skok na makronku s capučínkem, uzeného lososa, šampaňské, hranolky a pro pár módních úlovků…. I přesto – Paříž opět nezapomenutelná….

Dostat se na Fashion Week do Paříže jako VIP musí být úžasný zážitek. O tom si ale můžu nechat jenom zdát…:-)

Na soc. sítích jsem si prohlédla, jak si to tam top bloggerky z celého světa užívaly. Skvělá pastva pro oči. Díky Mac Cosmetic jsem se ale alespoň na pár okamžiků stala součástí jednoho z nej Fashion Weeku a užila si to také. Dostalo se mi pozvání na party GET READY WITH MAC v rámci představování jejich seceret i ne-seceret produktů :-).  Byl to příjemný, zajímavý a  obohacující event.. Tento press trip spojený s výletem, který mě zase něco dal a vzal ( neměla jsem narazit na ten pop up store – DIOR ), byl zkrátka boží.

Potkala jsem tu řadu zajímavých lidí…Pro mne nejvtipnějším příběhem bylo, když na mne při opouštění hotelu Costes (  mimochodem – sem si musíte při pobytu v Paříži zajít na večeři nebo drink )  jakýsi mladý muž zavolal…”Hello, nice hat”. JÁ na to: Thank you. ON: BTW it is my hat. JÁ: What??? ON: I am Ruslan Baginskiy :-).  Tomu jsem vůbec nemohla uvěřit a smála se jako blázen ještě jakou dobu. Pokud vám toto jméno nic neříká, určitě už dlouho cizí nebude. Je to ten milý kluk, který proslavil bekovky a dal jim novou eleganci a šťávu.  Když si to zadáte na internetu, zjistíte, že každá top modelka, top bloggerka či celebrita je nosí. S Maja Malnar /absolvovaly jsme spolu už event pro Chanel/, jsme šly  posedět a popovídat do Buddha Baru. Mimochodem- Maja má ty nejkrásnější vlasy! Je to Slovenka, blogguje v Londýně a mluví 6ti jazyky. V Athénách jsme ještě neměly možnost poznat se blíž. Dneska už můžu říct, že to je moc příjemná a milá holčina, která to v blogování dotáhla už nyní hodně daleko a určitě to není konečná..

Jinak – většina z vás nejspíš sledovala moje Instastories z Paříže. Takže už víte, kde všude jsem byla a co jsem viděla. Určitě je tu aspoň 88% lidí, co v Paříži už byli. Proto se mi ani nechce “nosit dříví do lesa” a popisovat, jaká Paříž je. A ono  to vlastně popsat ani nejde, to se musí vidět a zažít.

 

Paříž prý má takové charisma a smyslnost, jako ta nejkrásnější a nejzajímavější žena, kterou jste kdy potkali Je místem míst a má úžasně silného ducha a své nepopsatelné kouzlo.

Navíc je to jen hodina a půl letu (a  letenky se dají pořídit fakt levně). Každý musí toto město během svého života alespoň jednou navštívit. A já vás teď trochu navnadím a svými fotkami vás tam tak trochu vtáhnu….

Nezapomeňte si hlavně zamknout lásku na mostě…..Kde jinde, než v romantické Paříži! Mějte se krásně.

PS.: MILUJTE SE :-). KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

WITH LOVE 

RECENT POSTS