Home Events MBPFW & Opening a Beauty Salon

MBPFW & Opening a Beauty Salon

2.4.2015 6 comments

Ahojky, poslední dva týdny pro mě byly docela hektické. Hlavně co se týče cestování České Budějovice – Praha – Brno…Uff

Stálo to ovšem za to!!! Vypíchla bych dvě TOP akce.

Dostala jsem pozvání od mého kamaráda Lukáše Macháčka na jeho přehlídku F/ W 2015 na Mercedes – Benz Prague Fashion WeekendMBPFW 2015. Byl to pro mě velký zážitek. Musím říct, že Lukášova přehlídka byla pro mě ta nejzajímavější a jeho kolekce dech beroucí. Lukášův styl mě prostě baví….Je to prostě nositelné, nadčasové a jednoduché!!!

IMG_5469_Fotor_Collage

Potkala jsem zde spousty známých lidí a přátel. Všem to strašně moc slušelo. Konečně jsem po dlouhé době byla na místě, kde jsem doslova hltala lidi očima. Všichni byli “vystajlovaní“ a krásní. Vedle mě seděla Monča Bagárová, která je opravdu přenádherná a z druhé strany moje kamarádka Terezka Brabcová, která právě hned další týden pořádala Opening svého kosmetického salónu. Další kráskou, která zdobila první řadu, byla okouzlující Jitka Nováčková, které to ale opravdu moc sluší….

IMG_546otor_Collage

No tak to byl úžasný MBPFW a teď se přesunujeme na další BIG event.

Tím bylo otevírání nového luxusního kosmetického salónu Laboratory. Proč byl pro mě tak výjimečný? No přece proto,že ho otevírala moje kamarádka Tereza Brabcová !! Strašně jí to slušelo a opravdu jsem na ní byla náležitě pyšná. Když jsem jí tam viděla stát a mluvit – byla jsem až dojatá. Stala se z ní mladá ambiciózní byznysmenka.

03_LABORATORY_interier_Fotor_Collage

Laboratory je centrum krásy přímo v srdci Starého Města, kde se postarají o celé vaše JÁ a ještě přidají něco navíc. Svěže jednoduchý interiér, který navrhl designér Petr Siedlaczek, nastiňuje jedinečnost, a to nejenom v péči o celé tělo, ale i v samotném přístupu.

03_LABOORY_interier_Fotor_Collage

Mezi osobnostmi, které si nenechaly ujít slavnostní otevření salonu, byla například Emma Smetana s přítelem Jordanem, zpěvačka Marta Jandová či moderátorka Daniela Písařovicová. Všechny tyto dámy nejvíce očarovala přítomná ambasadorka značky Anne Semonin, Julia Makris, která nám přiblížila podstatu nové kosmetiky. Otevření nového salonu si nenechal ujít ani model Robert Paulat, jenž je známý zvýšeným zájmem o svůj vzhled a novinky v oblasti péče o tělo.

Julia Makris,ambassadorka značky Anne Semonin a Emma Smetana_salon Laboratory_Fotor_Collage

06_LABORATORY_interierotor_Collage

Salon Laboratory jde cestou přirozenosti a zdravého životního stylu. Ke klientovi přistupuje jako k bytosti s jedinečnými nároky. „Snažíme se přizpůsobovat přáním našich klientů. Pokud narazíme na požadavek, který v nabídce nemáme, pokusíme se vyhovět na objednávku,” osvětluje koncept Laboratory ředitelka Tereza Brabcová. Veškerá péče v sobě snoubí kvalitní kosmetiky bez umělých přísad a umění šikovných rukou špičkových profesionálek.

06_LABORATORY_interier_Fotor_Collage

PS.: Tak to byl divoký týden, který byl plný úspěchů mých přátel. Jen tak dál!!!! GOOD JOB. KISS Vaše Baruš

I WANT  TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS