Home BK style Mommy Issues

Mommy Issues

18.10.2018 3 comments

Už dlouho přemýšlím, jak tuto problematiku ( to je možná silné slovo :-) ) nebo spíš téma – Mama Blog – vytěsnit z mého portfolia….Možná to zní hodně striktně a možná  divně, ale už delší dobu mi je, i jako mámě, až nepříjemné, jak některé mama blogy fungují. Že se vlastně celá podstata toho krásného “maminkovství” nějak smrskla, vymizela a děti jsou používány jako marketingový nástroj.

Hodně si píšete o nějaké mommy tips atd., a tak se k tomu chci trochu vyjádřit.  A také vám nastínit svou představu, jak si myslím, že by to mělo fungovat. ALESPOŃ TAK TO CÍTÍM JÁ  A CHCI, ABY TO TAK U MĚ BYLO !!!

„Všichni milujeme svoje děti, všichni bychom pro ně udělali maximum a všichni s nimi trávíme čas a tvoříme rodinu…..“

To ale neznamená, že tím musí být zahlcen IG každým postem a že musím své dítěte denně tisíckrát fotit a pod. Myslím, že je to prostě přirozený průběh u každé ženy a mámy – že když jste těhotná, řešíte víc krémy na strie než plavky na pláž.  Že když porodíte, jste jak v Jiříkově vidění a nic jiného vás nezajímá, něž váš malý tvoreček a dalších x věcí, které s dítětem přijdou….To se logicky  promítne i na IG, každý to víc sdílí a má k tomu přirozený důvod. Přijde mi ale už přes čáru postavit  na tom svůj IG a propagovat jen děti, a jak co má kdo dělat!!! Kde vlastně jeho vlastník bere oprávnění – pocit, že on/a/ je TEN kompetentní mama blog a my, co máme třeba fashion blogy jsme JEN fashion a pod…..To nemůžeme všichni psát o tom, co cítíme???? Proč někdo má potřebu to nějak oddělovat,škatulkovat…?..Možná jsem to v minulosti dělala i já, ale s postupem času si myslím, že striktní oddělování je špatně, že každý člověk se vyvíjí, prožívá různé životní etapy. V různých obdobích nás něco oslovuje více, něco méně, všechno se mění a vyvíjí. Na ničem nelze stavět na 100% navěky…..Miluju přirozenost a miluju, když není všeho moc. Všeho moc škodí…..asi tak, jako když jsou  všude jen nahá pozadí, prsa, plavky,… anebo i děti atd…..

Je jasné, že každý jsme určitě na něco více zaměření, k něčemu tíhneme,  a proto nás sledují lidé s podobným zájmem. Ale /za mě/nemá to být – hlavně co se týče dětí – nějak přes čáru a musí to mít vždy hlavu a patu….

Určitě jsou i IG účty vedené maminkami, které to umí a které tím doslova žijí …a proto jsou tak dobré. Ta opravdovost je totiž cítit a ony o ní nemusí nikoho dlouze přesvědčovat. A tak to má být….

Sama jsem teď taková ztracená, kam se vlastně bude můj blog / IG  vyvíjet . Je logické, že každý má nějaký hlavní směr….. ten směr jsme my a ne to, co máme napsané na blogu jako škatulku. A také –  hlavně nás formují pocity, které se denně mění.

Nevím, jestli jsem se dost dobře vyjádřila a jestli správně pochopíte, co jsem chtěla říct…..ale byla to jedna moje myšlenka, kterou jsem chtěla sdílet.

Také mám IG jako marketingový nástroj a platformu, která mě živí, ale snad nikdy ( pokusím se ) nepodlehnu jen tomu, co chtějí jiní. Musím vždy vědět, že to chci i já…..

DRESS : Vintage

SHOES: ZARA

HANDBAG: Dior

SWEATSHIRT: Vintage

SUNGLASSES: Cazal 958

A v závěru moje odpověď na otázku – kdy dám nějaké mommy tips….Dám a ráda, ale asi mám teď sama víc problémů s výchovou Kubíčka, než abych šířila, jak dobrá a skvělá máma jsem a co všechno byste  maminky, měly udělat proto, abyste byly jako já……Přijde mi to absurdní a hlavně si myslím, že každá máma je ta nejlepší máma na světě pro svoje děti… Jen to má holt někdy někdo těžší, než ten druhý……

No a teď mi řekněte, jak se na to díváte vy?????

 

PS.: Jinak zdravím z Floridy :-). KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE 

RECENT POSTS