Home BK style INSTAGRAM almost Done???

INSTAGRAM almost Done???

7.10.2018 5 comments

A je to tu…..Právě se vypnul INSTAGRAM a my nemáme nic……NIC…..NIC….Nebo máme všechno????

Asi dost lidí by se mělo zamyslet nad tím, že život není o INSTAGRAMU, ale o reálném životě. Že věřit všemu tomu, co vidíte, není vždy ta správná cesta…!!! Lidé blafují, přetváří své schopnosti, povahu nebo  vzhled v něco, čemu řada sledujících ráda uvěří.  Online je to jednoduché, jakmile přijde na  “off,” mnohdy nejsou ani schopni postavit se čelem a říct ahoj. Podobných příkladů je xxxxx. Photoedity a photoshopy také umí svoje, takže je možné, že dotyčného ani nepoznáte….

IG mě i v poslední době začal trochu šokovat, jakým se skoro celý náš národ vydává směrem….

Máme zde účty, ze kterých si každý druhý dělá legraci, přeposílají se profily různých osob se smajlikem lol, jako vážně , wtf……,říkají,že je k neuvěření, jak je může tolik lidí sledovat, jak je možné, že mají tolik komentářů a vůbec tak aktivní profil….říkají, že je to nevkusné, bez nápadu, laciné a všude prolezlé barterovou reklamou…. tito lidé mají většinou tak o 50% více followers než ti, co nad fotkou stráví třeba i hodinu a jejich blog/ig má nějakou hloubku a je za nimi vidět kus práce. No –  po menším průzkumu jsem došla k názoru, že tuto úroveň lze přirovnat k úrovni, na níž momentálně  ( tak, jak to vidím), funguje náš národ )!!!

Je to podobné, jako když mi všichni kolem říkají ” v životě bych nevolil Babiše a Zemana ” a přitom zvoleni byli a jsou to nejvlivnější lidé u nás v zemi….Z mého okolí znám jen jednoho člověka, který přiznal, že B. volil,…jinak nikoho…Tak jak je tohle možné????

Tak a teď babo raď, no nevím, kam ten náš národ spěje a jakou cestou jde. Obávám se ale, že kvalita celkově mizí …a ovčí stáda zůstávají. A to na všech polích působnosti.

 

Nechci se vážně nikoho dotknout a už vůbec sebe nepovažuji za někoho, kdo by měl rozdávat rady zhůry jako blogerský Bůh. Spíš prezentuji všeobecný názor těch, co v tomto světě fungujeme a někdy nás všechny zaráží, co je ještě vůbec možné….

Možná je zarážející a možná až alarmující, co vám teď řeknu. Když mi nedávno vypadl IG,  zkoušela jsem jej nejdřív zprovoznit pomoci aktualizace /právě jsem totiž nutně cosi řešila s kamarádkou:-D/ s hrůzou, že se to už vůbec nepodaří…:-(( No a víte, co jsem si nakonec řekla ? Tak to by byl vlastně svým způsobem klid.. a usmála se….A pak jsem v sobě schválně chtěla vyvolat pocit, že jsem z toho hotová, že je to katastrofa a co budu teď dělat….nestalo se, nepovedlo se to….Byla to sice jen momentální chvilková situace, nevím, co bych dělala za pár hodin. Možná bych z toho nakonec úplně hotová byla a možná taky ne….Každopádně jsem ráda, že žiju, že jsem  ten výpadek ve zdraví přečkala :-).

BLAZER: MANGO

TOP: YSL

SHORTS: Levis

SHOES: Stuart Weitzman

Vážně!!!!!! Jsme a budeme tu i bez těchto pomocníků, jsme a budeme tu, protože tu máme rodiče a jsme tu jen jednou. Neřešte povrchní věci…..a věřte v kvalitu lidí!!! KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

 

RECENT POSTS