Home BK style MY DUE DATE…

MY DUE DATE…

24.2.2016 13 comments

Ahojky, tak to, že se s vámi budu ještě tento týden dělit o svůj – doufejme – poslední post na delší dobu ( nebo pár dní :-) ), to bych nečekala. Dnes mám termín porodu a stále se NIC neděje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dnešní outfit se podařil vyfotit a těhulky se můžou inspirovat…Možná i vy, ale chápu, že už mých černých džínů máte plné zuby :-). Cítím se ( právě teď ), jak kdybych těhotná vůbec nebyla, ale před hodinou to bylo jinak :-). Byla jsem s manželem na obědě a měla pocit, že bříško praskne. Je to jako na houpačce… A to mám každou hodinou rodit….No, Kubíčkovi se na svět evidentně moc nechce, tak uvidíme, kdy se odhodlá. Snažím se být pozitivní a brát to optimisticky, ale přiznám se…Dva dny zpět to na mne nějak padlo, byla jsem celá zoufalá, že jsem jak koulička, že už pozoruji trochu otoky po těle, že záda bolí, ….a to čekání! Navíc nemůžu nic extra dělat, což mě asi mrzí nejvíc. Říkám si, že když se malému mezi nás nechce, asi mu je u maminky dobře. Ale maminka se zrovna nejlíp necítí :-) a chtěla by už ten náš poklad vidět naživo, konečně ho popadnout do náručí. Kopání je fajn, ale už stačilo!!!

IMG_5685

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Řekla bych, že poslední měsíc těhotenství, těch pár týdnů, jsou asi nejhorší. Alespoň pro mne. Člověk je jako natrní, stále v pozoru, s každým dnem či hodinou se může cokoliv stát. Můžete rodit prakticky kdykoliv. Někdo dřív, někdo později, ale to nikdo neví. Břicho je napnuté jak struna, tělo pobolívá a ve své kůži se fakt cítíte jen málokdy. Je to zajímavé, ale…Mám stavy tzv. UP and DOWN :-). Hodinu jsem doslova nabitá energií, optimismem, takřka “skáču”radostí a z toho na mě najednou padne ohromná úzkost z porodu, že nevím, kdy to přijde, jak to bude, bolí mě záda.. atd. NO zvláštní…, ale nejspíš normální. Hormony dělají divy. Musím přiznat, že 9 měsíců je fakt doba. Chlapi by nás měli na rukou nosit, protože jsme FAKT dobré, že to takto zvládáme. Není to nic lehkého. A to já měla přepychové těhotenství, bez problémů….

IMG_5686

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dnes pro vás ještě natočím slíbené video QUESTIONS & ANSWERS. Bude snad brzy online, už jste čekali dlouho…Bohužel, nebyla jsem schopná najít někoho, kdo by mě natočil, až na dnes to klaplo. Můj termín porodu, vtipné…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tak třeba právě dnes přijde ten den D a i vy na něj budete mít památku v podobě videa :-)!

COAT: LUKAS MACHACEK

SHIRT: Asos

JEANS: H&M

HANDBAG: Givenchy

SHOES: Converse

 

PS.: Tak já se loučím a jdu natáčet. Vy se mějte krásně a držte mi palce, ať je ten prcek už co by dup venku. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS