Home BK style SUPER KECKY

SUPER KECKY

25.2.2015 10 comments

DSC_1663

Ahojky, máte rádi přátelský přístup, originalitu, chcete být cool a nosit to, co hned tak někdo němá? Jste blázni do tenisek, teniskové módy, je pro vás pohodlí nade vše a ve vaší skříni vládnou pouze SNEAKERS? Pokud ANO, čtěte dál…:-)

DSC_1681

Můj kamarád má v mém rodném městě ( BRNĚ ) obchod SUPER KECKY. A proč jsem se rozhodla vás s ním také seznámit? Právě tady totiž seženete ty nejlepší stylové a originální kousky. Kluci tu mají opravdu super cool obchod, který je fakt velká designovka!!! Vždy vás uvítá příjemná, přátelská a pohodová atmosféra, ale i nevšední ochota. Na tom všem si tady velmi zakládají. A jejich obchodní koncept i filosofie baví mě i mnoho dalších stálých zákazníků, kteří se sem rádi vrací.

DSC_1680

DSC_1671
DSC_1691

Znáte to, když někdy přijdete do obchodu a necítíte se, protože se prodavači ani neusmějí a vy máte pomalu pocit, že obtěžujete a jako byste tam byli navíc? Tady se vám to zaručeně nestane. Ba naopak.

Kluci – majitelé, kteří tento obchod a e-shop založili, jsou mladí, ambiciózní, se spoustou nápadů, ale hlavně milují módu. Hledají neustále nové značky, styly a snaží se být ve své nabídce neotřelí a originální.

DSC_1701

Upřímně, asi víme, jak je v dnešní době těžké prorazit na trhu s teniskami a obuví vůbec. Podobných obchodů potkáváme všude mraky. No a já se rozhodla kluky podpořit, protože jejich kecky jsem si moc oblíbila, nosím je opravdu často a nemůžu si je vynachválit. S klidným svědomím doporučuji i vám. Jedny můžete vidět i na vloženém outfitu. Ale nejvíc se těším, až vám ukážu look Diadoru, která udělala opravdu pecky.

DSC_1676

Na jejich e-shopu máte 10% slevu na nezlevněné zboží ( zadejte číslo poukazu:YPG8T6DEFZ ) A jaké značky nabízí, které byste si mohli popřípadě hned se slevou objednat :-) ?

Burnetie – značka vznikla v roce 2006 s cílem vyrábí pestrobarevnou škálu tenisek a pro každodenní nošení nebo jakoukoliv příležitost či aktivitu. Vyrábí pohodlné tenisky a boty pro každodenní nošení. Při výrobě se dbá na ekologický postup, kde se využívá recyklovaná guma v případě 50-60% nově vyrobených gumových podrážek

Vans – dnes představuje jednu z ikon, která symbolizuje životní styl v jižní Kalifornii. Již dávno není jen o skatu. Vans patří mezi nejúspěšnější výrobce livestylové obuvi na světě.

New Balance – je americkým výrobcem obuvi. Stále si udržuje část výroby v USA, stejně jako ve Velké Británii a na evropském trhu, kde se vyrábějí některé z populárních modelů, jako je 990 model

Diadora – italská značka, která přichází s úplně novou kolekcí lifestyle, skvělý italský design a preciznost.

Gola – patří mezi anglické legendy ve výrobě obuvi a tenisek na ostrovech. Tento rok oslaví 110let od svého vzniku a to již mluví samo za sebe. Nejnovější modely Katana a Samurai, patří mezi top tenisky na trh pro tento rok

DSC_1677

Super Socks – jsou produktem výroby Super Kecky, ponožky jsou vyráběny v České Republice a jsou ze 100% česané bavlny ( o ty připravuji soutěž )

Hater Snapback – založena v Hong Kongu designovou skupinou IDC a Blinker brand. V rozpětí několika měsíců si značka získala mezinárodní uznání různých modních blogů a kritiků. Návrháři Hater směle využívají nejnovější trendy jedinečných a stylových prvků tak, aby dosáhli dokonalých barev a vzorů.

DSC_1713

V teniskách chodím moc ráda a navíc teď jsou ještě velkým trendem. Vy už mě ale znáte a víte, že trendům příliš nepodléhám, ale tomuto jsem podlehla už dávno. A právě ted’ je fakt IN.

DSC_1707

Ano tenisky se staly nedílnou součástí trendů 2014/2015. Jsou zkrátka schopné zcela změnit finální look v případě, že chcete zaujmout a být trochu originální. Možná si nejste úplně jistí, jak tenisky nosit a kombinovat je s vašimi outfity…? Není to nijak těžké……. Když budete mít spíše barevný outfit, tak volte raději jednobarevné. K obleku nebo šatům obujte klidně i nějaké hodně barevné, ulítlé, ať tomu dodáte trochu šmrnc :-). Je to hodně i o pocitu, o tom, co je vám blízké a hodí se k vaší osobnosti.

DSC_1718

Možná jste si toho všimli také…čím dál častěji se porušují zaběhlá módní pravidla, která po několik desetiletí byla pro mnohé mantrou. Určovala, tohle ANO, ale tohle NE. Ještě před několika lety prostě nepřipadalo naprosto v úvahu, aby si někdo k ryze formálnímu oděvu vzal tenisky. Móda se ale snaží neustále módní “bariéry” posouvat a překračovat je. A to mě právě ohromně baví. Přináší to svobodu, možnost projevit svoji osobnost skrze to, co si oblékáme. Je přeci jasné, že nikdo na první pohled nevidí vaší duši, ale vidí vás a to, co máte na sobě. Svým způsobem vás oblečení prezentuje a paradoxně poněkud poodhaluje, neboť jím dáváte světu najevo, co se vám libí. A ne jen to…

DSC_1731

U mě platí – buď tenisky nebo rovnou vysoké podpatky. Z extrému do extrému…. Jak to máte vy? Líbí se vám teniskový trend ? Zůstanete raději u klasiky a nebudete vybočovat ze zajetých formálních kolejí? :-) To už je na každém z vás. Hlavně, ať se cítíte fajn v tom, co si vyberete !

DSC_1675

Photos by Martina Matoušková

Jacket: Pull& Bear ( old ) / Alternative

Sweatshirt: KENZO / Alternativa

Jeans: Diesel

Sneakers: SUPER KECKY

Sunglasses: Ray – Ban

PS.: Přeji všem krásný zbytek týdne a zkuste se trochu odvázat. V módě není vždy nutné do puntíku dodržovat všechna ustálená pravidla. Malinko vybočit není občas na škodu, naopak…tak trošku “se vyřádit” může být hodně, hodně příjemné !!! Jo a nezapoměňte mě sledovat na INSTAGRAMU. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS