Home BK style I am not a blogger

I am not a blogger

1.10.2014 0 comment

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bohužel se mi zhruba před týdnem podařilo vymazat přes sedm tisíc fotografií, které jsem naštěstí zachránila v koši. Ted’ mám ale místo krásně udělaných složek a protříděných fotografií totální zmatek :-(. Proto Vám ukazuji tento outfit s lehkým zpožděním…Úplně jsem na něj už zapoměla. Jak si ale třídím všechny moje obrázky, tak jsem na něj narazila. Jsem velmi ráda, že Vám tento casual look můžu ukázat. Kombinace sportovního stylu s elegancí se mi velmi líbí. Každý určitě doma máte klasickou pouzdrovou sukni… Nemusíte jí vždy nosit pouze do kanceláře s košilí a lodičkami…

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tento typ bot bez tkaniček tzv: Slip-ons jsou velkým trendem tohoto roku. Já jsem měla velký problém sehnat alespoň jedny, které by mi sedly, nedřely a nedělaly mi sloní nohu :-).

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jedno z mých nejoblíbenějších triček. Pokaždé když ho vidím, udělá mi úsměv na tváři :-). Pro bloggerku jak dělané. Miluji trička s nápisy a tohle mě absolutně dostalo!!!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAM_1636_Fotor_Collage_PES_20140929

Tak co myslíte, můžete si vzít klasickou sukni k teniskám a oversize triku? Já myslím, že ANO. Tak se toho nebojte a trochu se odvažte.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

T-shirt: ANNA K

Skirt: ZARA

Shoes: Christian Louboutin ( similar )

Bag: Marc Jacobs ( mini )

Hat: H&M

PS: Fotky jsou pro mě jedna z nejdůležítějších věcí v mém životě. Jsou to vzpomínky, okamžiky, místa, přátelé, rodina a zážitky zachycené v jednom momentu, který se už nikdy nezopakuje. Proto si dávejte pozor a vše zálohujte, at’ nedostanete zástavu srdce, jak jsem jí dostala já…. KISS Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

WITH LOVE

RECENT POSTS