Home BK style Fashion Week / LOOK

Fashion Week / LOOK

8.9.2016 7 comments

Krásný den, dnešní outfit už možná z Instagarmu nebo z článku o MEET UP znáte.

A protože opakování je matka moudrosti, tak vám ho sem šoupnu ještě jednou. Je to outfit, v němž jsem absolvovala i Fashion Week a zajímalo by mě – jak se vám libí?

Obě akce na sebe navazovaly v jeden den, snažila jsem se proto zkombinovat oblečení tak, aby bylo vhodné pro obě příležitosti. BK TALK SHOW končila v 18hod a na 19.hod jsem už měla být na přehlídce Pietro Fillipi. Povedlo se a přehlídka se mi moc líbila. Byla to nadčasová klasika, krásné materiály i střihy. Po přehlídce jsem ještě stihla nakrmit a uspat Kubíčka a od 21hod. jsem se zúčastnila ještě poslední přehlídky, tentokrát z dílny návrhářky Martiny Špetlové.

Fashion Week jsem si tedy užila velmi zrychleně, ale alespoň něco. Byli jste se podívat na Fashion Weeku i vy? Přehlídka od kterého návrháře vás nejvíc oslovila? Mě moc mrzí, že už jsem nemohla vidět v pondělí návrhy mého oblíbence Lukáše Macháčka. S Kubíčkem je to trochu náročnější a on je na prvním místě. Po večerech, kdy spí, můžu čas částečně věnovat zábavě. Ale přes den se mu chci věnovat a je všude se mnou.


Tentokrát jsem měla jsem v Praze s sebou manželovu mamku na hlídání, bez ní bych to asi těžko zvládala. Možná i zvládla, ale stálo by mě to mnohem větší časový press a stres :-).

No….teď jsem trochu odbočila od outfitu, tak budu moc ráda, když mi napíšete, jestli se vám líbí,nebo spíš ne.

TOP: Asos

SKIRT: ZARA

SHOES: Bershka

HANDBAG: Chanel

HAT: H&M

PS.: zítra odjíždím na vinobraní do Mikulova. Nebudetet tam někdo? KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS