Home BK style Red leather jacket

Red leather jacket

25.9.2014 3 comments

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Babí léto je nejkrásnější část podzimu a včera byl zrovna jeden z těch nádherných dnů. Navíc mně od rána přinášel jen samé radosti. Už kvůli počasí, tak po pracovní stránce a závěrem navštevy kadeřníka. Návázala jsem spolupráci se společnostmi, které mám velmi oblíbené a využívám jejich služeb poměrně pěknou řádku let…Brzy se dozvíte, o kterých mluvím :-). Dále jsem navštívila svoji kadeřnici Veroniku ze salonu La dolce Vita, která mi udělala nový podzimnní look. Nemohla jsem se dočkat změny. Po létě jsem měla opravdu vlasy tak zničené, že jsme se rozhodly pro mikádo, které je mimichodem velmi trendy. Ze začatku jsem se trochu bála, protože nerada s vlasy experimentuji. Ted’ jsem ale nejvíc štastná za super změnu…Mikádo mě strašně baví.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hodně lidí se zimním obdobím mění barevný šatník  za tmavší odstíny…I já více inklinuji k tmavším barvám, ale i přesto nosím ráda barevné kousky.Vždy se snažím outfit něčím oveselit. Třeba moje nová kožená bunda ZARA je přesně ten barevný kus, kterým můžete rozbít váš “zimní look” a dát mu trochu svežesti. Vím, že u nás během podzimních a zimních měsíců není moc hezké počasí a svádí to k zabalení se do černého svetru, ale zkuste tomu až tak nepodlehnout a vždy si ten den nějakou tou barvičkou rozzářit, byt’ by to měly být třeba jen barevné doplňky.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jacket: ZARA ( now in store )

Top: Bravado ( similar )

Skirt: ZARA ( similar )

Shoes: Converse

Sunglasses: Ray-Ban

PS: Chtěla bych Vám moc poděkovat za Vaší přízeň a podopru. Moc si Vážím každého likes, komentáře, sdílení a především, že chodíte na můj blog a rádi ho čtete. Moje cestování, poznávání nových míst, lidí, kultur, stylů, životního postoje, mi davá inspiriaci tvořit něco dál, ale největší mojí inspirací jste vy… Za to Vám patří velký dík. KISS Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

WITH LOVE

 

RECENT POSTS