Home Beauty BK BEAUTY feat. NiKi

BK BEAUTY feat. NiKi

15.4.2015 8 comments

AHOJKY, tak už je to TADY!!!

Už jsem se zmínila v několika článcích o chystaném novém projektu a teď vám ho – sice s nadšením, ale i nervozitou a očekáváním – chci představit.

Jedná se o projekt, který nese název BK BEAUTY feat. NIKI. Říkáte si proč feat NIKI? Hned vysvětlím…

Image12

A jak vůbec tato novinka vznikla, proč jsem se rozhodla ji zrealizovat? Už vícekrát jsem přiznala, že mou snahou a cílem je podporovat produkty, firmy a lidi kolem mě. Samozřejmě ty, kteří svou práci dělají dobře, mají snahu být prospěšní, něčím mě zaujali a mám je ráda…

Image5

Ukázalo se, že je to i výborná varianta, jak pomoci své dlouholeté kamarádce k realizaci jejího snu. Miluje líčení, kosmetiku a vlastně Baeuty neboli Krásu jako takovou.

Image7

Já samozřejmě také, ale myslím, že není dobré sedět na dvou židlích. Co se týče Beauty, nejsem až takový expert. Proto jsem vymyslela tento projekt, který nese název BK BEAUTY feat. NIKI. Už jistě víte, že BK znamená zkráceně Barbora Kotalíková a že BK začínají všechny moje projekty…

Image8

 

Chtěly bychom vás tímto způsobem inspirovat především v oblasti líčení, seznámit vás s produkty, které obě používáme a zároveň se můžeme navzájem od sebe učit. Budeme se snažit pro vás natáčet každý měsíc video, kde budete moci sledovat naše umělecké výtvory, rady, tipy a inspirace ohledně všeho kolem krásy a krásna.

Nemusíte se bát, že skončím pouze u toho…budu stále na sobě makat a vymýšlet pro vás zajímavé akcičky, nezapomenu ani na různé upgrady a novinky, aby ten YOU TUBE kanál byl více a více inspirativní pro vás, milé čtenáře.

Image9

Dneska si omrkněte alespoň spot, který bude uvádět každé naše společné video. Natáčely jsme ho zhruba před 14cti dny a musím říct, že jsem už dlouho neměla takovou trému. A myslím, že NIKI na tom byla stejně. Nejen myslím, vím to. Byly jsme obě strašně nervózní.

Takže dnes taková malá ochutnávka a brzy přijde na scénu náš první tutorial BK BEAUTY feat. NIKI.

PS.: UFFFF…jsem ráda, že první spot je na světě a my teď už budeme jen čekat na vaše reakce :-). Jo a abych nezapomněla, tak právě na blogu probíha soutěž o nádherný náramek. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS