Home Beauty OLAPLEX

OLAPLEX

30.1.2017 4 comments

Slyšeli jste už o vlasovém ošetření OLAPLEX?

Určitě ano, stejně jako já….

Tuto proceduru jsem poprvé podstoupila teprve nedávno, a to v salónu BOMTON. Je to mimochodem překrásné místo …a ještě jsem se ocitla v rukou šikovné a milé Tynuš, která mi udělala moc hezký večerní LOOK. Hned jsem jej využila na jedné 50.narozeninové oslavě. Z výsledku jsem byla skutečně nadšená a vy si zasloužíte vědět o OPLEXu víc.

 

 

 

 

Dostala jsem od vás na toto téma řadu dotazů …Viděli jste totiž na INSTASTORIES skoro celou proceduru a hodně vás to zaujalo…. Cena, výsledek, kde tuto proceduru provádějí, jak funguje apod….

Tak jdeme na to…

CENA – ta asi zajímá na prvním místě mnohé z vás – je hodně ovlivněna přímo daným salónem, každý si cenu volí sám. Ale průměrně se pohybuje mezi 1000 – 2000,- Kč.. Na stránkách OLAPLEX naleznete adresy salónů, kde toto ošetření aplikují.

VÝSLEDEK – vzhledem k tomu, že mám jemné, suché a i trochu narušené vlasy, je tento způsob ošetření přesně pro mne ideální. Mám dojem, že dělá vlasy jakoby silnější, tvrdší a dokonce snad i hustější :-D! To je samozřejmě jen pocit, ale po první aplikaci pocit vynikající.Konečky se mi opravdu hodně zacelily a vlasy celkově působí zdravěji.

JAK ČASTO KÚRU APLIKOVAT – Ideální je jednou za 3 měsíce a mezitím využívat domácí péči OLAPLEX 3, která udržuje původní aplikaci na vašich vlasech co nejdéle. Stačí nanést na umyté a ručníkem vysušené vlasy na 10 -15 min, pak použít jen kondicionér a máte hotovo!!!! POZOR – vlasy musí být vlhké, jinak produkt nezafunguje. POSTUP je tedy – ŠAMPÓN – OLAPLEX 3 – KONDICIONÉR. CENA Olaplex 3 – 1000,- ( stačí nanést opravdu malé množství )

JAK DLOUHO CELÁ PROCEDURA TRVÁ – zhruba hodinu + styling. Je to rozdělené na 2 částí – každá trvá 20 minut. Vždy pod nahřátým ručníkem. V BOMTOM mají ještě další milou službu – abyste se nenudili, slečna vám zkrátí čas masáží rukou! ….Což je BOMBA:-)!

Tohle jsou mé první zkušenosti s kúrou OLAPLEX po necelých 3 týdnech. Takže za mě opravdu doporučuji. Jsem propagátor přirozených, zdravých vlasů a ráda pro ně udělám maximu.

Co vy? Máte nějakou zkušenost? A nezauvažujete teď o tomto ošetření?

 

PS.: Mějte krásný večer a užívejte slunečních dnů. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS