Home Beauty BIG WAVES – WOLUME HAIR

BIG WAVES – WOLUME HAIR

20.12.2016 5 comments

Ahojky, dneska takový rychlo – beauty post na téma – BIG WAVES – BIG VOLUME… a péče o jemné vlasy :-)

Už dlouho jsem nenapsala žádný Beauty článek….Tak se trochu pojďme na ty Vánoce zkrášlit a udělat ze sebe královny :-).

Já se o svoje vlasy starám tak normálně….:-). To znamená jednou za týden hloubkovou masku ( kterou nechám přes celou noc na hlavě / vlasech ) a tím to vlastně končí. Ráda bych chodila “pravidelně“ ke kadeřníkovi, jenže….Teď jsem už nebyla pěkně dlouho, ale v lednu mám v plánu zrealizovat nějakou větší změnu….Zatím přemýšlím, co by to mělo být….Jsem v těchto věcech dost konzerva, tak nevím, váhám….Poraďte, co by se vám líbilo??? Co by mi sedlo, podle vás :-)?

Snažím se ale používat kvalitní stylingové a kosmetické vlasové produkty. Velkou většinu mám od L‘oréal Professionell a Kérastase. Od Kérastase mám hodně oblíbený produkt Sea Salt Spray, ale vlastně jsem spokojena s veškerou jejich kosmetkou pro péči o vlasy ( viz obrázek ). Vždycky ale volím šampóny a masky pro jemné, suché vlasy bez objemu, protože takové – BOHUŽEL – mám.

A jak se mi daří docílit toho velkého objemu a těch vln, na které se mě stále ptáte ? Jedno kouzlo je určitě kulma a to druhé – finální spray od L‘oréal SAVAGE PANACHE , který se stal mojí drogou, produktem, bez kterého si už nedokážu představit finální look ( V případě, že vůbec vlasy upravuji a dávám si na nich záležet).

Tento spray dodá i jemným vlasům neuvěřitelný objem a hlavně způsobí, že jsou jakoby “druhý den po umytí” ..Pro mne velké plus, protože moje vlasy vypadají nejlépe právě až druhý den. Mají objem, jsou nadýchané, dobře drží tvar a vypadají přirozeněji. Jinak ráda volím i MESSY LOOK, kdy používám opět stylingové produkty od L‘oréal, jako jsou tyto ( viz obrázky ).

Dám vám ještě tip na prima kulmu od Bellissima Ricci&Curl, která vám velmi ulehčí práci…Včera jsem jí dostala, už jako vánoční dáreček.. Mohli jste ji také vidět na INSTASTORIES.

Tak třeba se mi dnes podařilo trochu vám poradit a vy si BIG WAVES také vyzkoušíte…Držím palce, ať se vám povede nahnat objem pomocí těchto mnou prověřených produktů !….Bude fajn, když mě označíte na IG a já se mrknu na váš Vánoční HAIR STYLE.

PS.: Mějte se krásně a hlavně se z těch Vánoc nepo…., ale pořádně si je užít. Brzy se vidíme. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVE

 

Elite Bloggers – Content Marketing

RECENT POSTS