Home Beauty Collistar

Collistar

29.3.2015 17 comments

Ahojky, dneska jsem tady s menší recenzí ve spolupráci s parfumerií EL NINO.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chci vás seznámit se svou o oblíbenou kosmetikou Collistar ( kterou požívám už velmi dlouho ) a prozradit vám, které z produktů této značky jsou pro mne top. Díky parfumerii EL NINO jsem měla možnost vyzkoušet další 3 produkty …..a nezklamaly !

Proč mám ráda kosmetiku Collistar?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mají velký výběr tělové kosmetiky a jejich nabízené produkty mě vždy mile překvapují. Nemůžu si je vynachválit. A také cena je přívětivá!!!

Samoopalovací produkty

Nejsem zastánce solárii a miluji bronzovou pleť – tady je tedy moje alternativa….

Už roky používám jejich samoopalovací krémy, které se staly pro mě jedničkou. Už jsem vyzkoušela velkou řádku samoopalovacích produktům, ale nikdy jsem nebyla tak spokojená. Buď byla příliš vysoká cena a efekt úplně stoprocentní nebyl, nebo měly nepřirozenou barvu, či se hůř roztíraly.

Od Collistaru mám dva oblíbené produkty: jeden na obličej –  a druhý na tělo ve spreji

Miluji sluníčko a opálenou kůži, proto mi i v zimě tyto produkty dodají hned po ránu pocit, že jsem se někde opalovala – aspoň celý den :-).  Doporučuji používat večer a ráno ihned uvidíte efekt.

Celulitida

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nevím jak vy, ale já jsem jí poslední dobou začala na svém těle pozorovat. Asi je to věkem a i životosprávou, kterou jsem za poslední rok neměla úplně na jedničku.
Celulitida mi dost vadí a nechci ji mít :-). Kdo by také chtěl, že? Takže se snažím proti ní bojovat. Jednou mojí zbraní je právě Cryo Gel . Jediná jeho nevýhoda je, že studí a to je mi trochu nepříjemné. Ale zase mám pocit, že se s pokožkou něco děje. Používám i jako prevenci proti vzniku celulitidy. Jsem ale přesvědčena, že hlavní problém je v životosprávě a cvičení. Asi nikdo nemůžeme čekat, že namazáním krému nám celulitida zmizí, že ? J

Máte nějaké tipy proti celulitidě? A co si myslíte o kávě? Tvoří celulitidu nebo ne? Protože já jsem kávu nikdy nepila, ale za poslední dva roky dva šálky denně mými ústy protečou…..Může to mít nějakou souvislost??

No možná si to jen namlouvám a svádím to na kávu, abych ulehčila špatnému svědomí :-) .

Odličovací kosmetika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na vyzkoušení jsem dostala odličovač na oči a rty a dále ještě peeling Purifying Exfolating Gel. Vyzkoušela jsem a musím uznat, že splnily očekávání.

Na oči jsem vždy používala LANCOME, protože má super olejovou texturu a krásně se s ním oči odličovaly. Dneska musím říct ” good by LANCOME- welcome Collistar”. Balení je navíc větší a za menší peníze, textura je také olejová, ta mě na odličování očí vyhovuje.

Peeling krásně vyhladí pleť a má super vůni. Všem doporučuji

Dekorativní kosmetika

IMG_3547

Nejlepší, nejlepší a ještě jednou nejlepší řasenka na světě. Na řasy jsem pes a vyzkoušela jsem snad všechny existující dostupné řasenky. Od nejlevnějších po nejdražší – a vyhrála u mě zlatá střední cesta.

Nelepí, udělá neskutečný objem a krásná černá barva!!! Tak to je můj THE BEST Collistar produkt. Bez něj si totiž teď nedokážu představit “žít“ :-). Jen doufám, že mi ji nikdy nepřestanou vyrábět. Pak by začal zase velký hledací boj…

Právě jsem vyzkoušela i linky na oči. Mám je moc ráda a stále jsem v hledaní těch dokonalých. Linky od Collistar mají krásně černou barvu, nedrolí se, ale pro mě je možná štěteček až moc tenký. Nejsem expert přes malování linek, proto se mi hůř daří nanést pěknou, tenkou a rovnou linku. Spíš je používám na doladění jejich konců.

FullSizeRender-3

Čepici seženete na www.super-kecky.cz. A na jejich e-shopu máte 10% slevu na nezlevněné zboží ( zadejte číslo poukazu: YPG8T6DEFZ ).

Tak to bylo o produktech Collistar a mých zkušenost s nimi. Myslím, že je to jedna z nejlepších kosmetik, hlavně v péči o tělo. Mají velký výběr a přiměřené ceny.

PS.: Mějte krásný nový týden a brzy na viděnou. Napište mi nějaké vaše kosmetické vychytávky bez kterých nemůžete být :-). KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS