Home Beauty Sun Skin

Sun Skin

3.7.2018 0 comment

Už jsem hlásala na IG, že jsem velký fanda opalovacích krémů ( hlavně na pleť obličeje ).

Upřímně přiznávám, že na tělo zas až tak nedbám, ale na obličej se snažím aplikovat prostředky s SPF 50.

Jsem typ s opravdu snědou pletí a velmi dobře se opaluji. Ani si snad nepamatuji, kdy jsem se naposledy spálila. Takže s tím problém nemám…. vím ale , že pokožku je potřeba chránit.

Obzvlášť důsledně hlídám syna a snažím se co nejlépe dbát na jeho ochranu.

Při spolupráci s La Roche – Posay jsem zjistila, že tady nabízejí spoustu zajímavých produktů nejen pro děti, pro problematickou a přecitlivělou pleť, speciální prostředky na obličel, na rty, na tělo….

Velkým plus jsou tu i výrobky šetrné k očím, testované na alergie, nemastící  a nezanechávající  bílý povlak, který bývá u vysokých faktorů velmi běžný.  Můžete si vybrat formu pleťového mléka, oleje, klasického krému, ale i ochranný  spray se svěží nemastnou strukturou, zohledníte i typ pleti / suchá, mastná../

Sezámím vás s novinkou, skvělou aplikací – My UV Patch.  Jejím cílem je zaměřit se na prevenci před UV zářením, pomoci s ochranou kůže s využitím nové technologie. Produkt je ( velmi zjednodušeně) nálepka, kterou aplikuješ na tělo, stáhneš si aplikaci My UV Patch do mobilu a za pomoci skenu v aplikaci pak kontroluješ svoji kůži v létě (aplikace ti přes samolepku řekne, jak často se máš mazat krémem apod.). To mi přijde jako zajímavá věc. 

 ŘadaAnthelios XL již po řadu let chrání citlivou pokožku a hlavně tu, která je náchylná ke sluneční alergii. Právě pro tyto případy nabízí extrémně vysokou ochranu před UV zářením –  přípravky 50+. Je bez parfému, bez parabenů, nekomedogenní, testováno pod dermatologickou kontrolou.

Takže já má na léto produkty na opalovaná vybrané a co vy?

Jak se na tuto problematiku díváte?

PS.: Jistě víte, že jsem právě s rodinou v Marbelle :-). Je tu nádherně. A jsme plná slunce a krásného času….Takže přijde snad hodně nabitá :-))))). Mrkněte se určitě na IG, kde právě probíha soutěž o produkty La Roche Posay.KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS