Home BK style Don’t be afraid to fail. Be afraid not to try.

Don’t be afraid to fail. Be afraid not to try.

10.1.2017 3 comments

Don’t be afraid to fail. Be afraid not to try.

Toto motto se dá určitě vyložit různými způsoby v různých životních situacích….

Vím, že je dnešní doba hodně o pozitivním myšlení a všude, kam se podíváme, se nám to někdo snaží navrtat do hlavy….Všichni se snaží šířit pozitivní myšlení a vidět kolem sebe jen samé šťastně lidi….Možná je toho někdy až moc.. a možná to ani tomu danému člověku nemusíte věřit….Ale tak si říkám, že těch negativ je kolem nás už tolik, že je nutné, aby se našel také někdo, kdo nás upozorní na to pozitivní, ukáže i klady současného světa, pomůže ostatním být také pozitivní a mít možná proto i život trochu příjemnější a “snazší“….Hlavní je vždycky najít tu správnou cestu, třeba se i nechat na ni nasměrovat.

Je spousta lidí, co si se svým životem neví rady a tápe….Možná mu můžeme pomoct….Ale to zjistíme, až když to zkusíme. Takže – hurá do toho!!! A tím bych chtěla také moc poděkovat těm čtenářům, kterým jsem malinko pomohla i já, za potěšující zpětnou vazbu, za inspiraci, motivaci a pozitivní přístup….Děkuju.

Vím a vy víte, že i já patřím mezi ony pozitivní jedince. Přesto, že i já mívám ty klasické špatné dny!!! Není vždycky všechno růžové, spousty věcí mě trápí, ale nikdy se tím nechci nechat semlít a snažím se být silná….A věřte mi, že jsem velmi, velmi citlivý člověk, který se spoustou věcí někdy těžko bojuje….Stejně, jako vy.

Tak a vracím se k úvodnímu mottu….Koupila jsem si tyto džíny – v pánském oddělní Zary ( nezapomínejte občas navštívit pánskou sekci, můžete být mile překvapeny ), kde jsem je uviděla ležet mezi dalšími 50ti jinými černými džínami. Věděla jsem si, že ty musím vzít, už jen pro ta motta!!! Dneska o tom prvním – na pravé nohavici, protože tohle mám fakt ráda a lze si ho vztáhnout na mnoho situací ..a vždycky vás může potřebně nakopnout.

Když se budeme bavit o vztazích….určitě je mezi námi hodně žen, které se bojí…bojí jít třeba do vztahu o kterém si nejsou jisti. Mají pochybnosti, jestli jim to stojí za to, jestli je ten muž bude milovat, aby pak nelitovali…aby jim neublížil, neopustil….

Když se budeme bavit o práci…..kolik z nás váha a řeší z nás, jestli jsou v práci spokojeni a jestli by neměli vzít novou nabídku a nebo opustit tu stávající práci a zkusit něco úplně jiného…nebo začit úplně od nuly a někde kde jste úplnými nováčci a musíte se učit vše od piky…..

Když se budeme bavit o rozhodnutí….kolik z nás je, že nevíme, jak se rozhodnout????

Takže toto motto mějte pořád na paměti a když si nebudete vědět rady, budete se bát, ostýchat se, nevěřit si, bát se zrady, neúspěchu, tak stejně do toho jděte a bojujte…Co se vám může stát horšího, než se poučit, získat zkušenosti a nebo zvítězit!!! Nikdy nedopadne hůř a vždy má vše svůj cíl, účel a důvod….V životě se nikdy nic neděje jen tak…..

Photos by Danuška

JACKET / SWEATER: Cycle Jeans

JEANS: ZARA 

SHOES: DIESEL:

HAT: Replay

SUNGLASSES: Ray Ban – www.optique.cz 15% SALE – kod – BKBlog

BELT: Rust Mood –  STILE.cz

JEWELRY : Tao šperky / Dimond Museum Prague

PS.: Dobrou noc. Pro ty co vstavájí se mnou v 5:00, lituju :-))))))). KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS