Home Others What I expect from 2017

What I expect from 2017

3.1.2017 5 comments

Nový rok přinese určitě i hodně nového pro každého z nás. A co očekávám od roku 2017 já….???


Mám stále hodně snů a přání….A doufám, že se i vyplní a je vlastně úplně jedno, jestli to bude právě v tomto začínajícím roce. Prostě, až to přijde, tak budu šťastná. Vždycky si půjdu za tím, co chci a nikdy se dobrovolně nevzdám, bez ohledu na to, která část roku právě je….

Na IG jsem se podělila o některé postřehy, ktreré mi v posledních dnech prolítly hlavou, o to, co považuji za důležité a nad čím by bylo dobré se / třeba u příležitosti změny letopočtu/ zamyslet.

Narodili jsme se v jeden den, umřít můžeme v jednom dni, můžeme se za jeden den i změnit, můžeme se za jeden den zamilovat…, může nám někdo v jednom dni ublížit….prostě cokoliv se může v jednom dni stát…..A tak se zase obloukem vracím ke svému oblíbenému mottu YOLO ( you only live once ) – je v něm skutečně hodně pravdy. Všichni bychom si měli stále připomínat, že tady jsme jenom jednou a v podstatě jen na chvíli. Proto se snažme netrápit se maličkostmi, neřešit ostatní a žít podle svého přesvědčení. Nikdo jiný nežije váš život, nikdo nezná přesně důvody proč, co a jak děláte. Svůj život se snažme žít dle svých představ, i když se to třeba nemusí někomu líbit. Nejdůležitější je spokojenost a štěstí každého z nás….Což si – samozřejmě – různí lidé představují různě.

Další zapeklitá věc – ČAS….Čas, který je v dnešní době tak vzácný a drahocenný….
Čas, ten nejcennější dárek, který zároveň s naší pozorností můžeme věnovat a vždycky tím uděláme radost… A že ho máme opravdu málo?..Ruku na srdce, je to otázka priorit.. Když vám někdo okamžitě řekne, že něco nejde, nemusí to být pravda, když vám někdo řekne, že neměl čas, tak je to stejné. Protože když člověk skutečně chce, tak to z 90% nějak zvládne. Mysleme na to.. a těm, na kterých nám skutečně záleží, to dávejme dostatečně často, zřetelně a hlasitě znát. Jejich radost bude i naší radostí. Není nic krásnějšího, než potěšít a pohladit duši někoho druhého. Cit a láska k našim blízkým je přece nejvíc, tak jimi nesetřete. A važte si těch, co vás mají rádi.

Tak tedy doufám, že jste všichni vkročili do roku 2017 pravou nohou, bude to pro vás vydařený rok a přesně podle vašich představ. Děkuji za vaši přízeň v roce 2016 a doufám, že vás v následujících měsících nezklamu a blog vám bude přinášet radost.

Mrkněte na moje oblíbené / vaše oblíbené fotky z roku 2016. A pojďte společně říct “bye bye 2016”.Už je minulostí….

 

PS.: Zatím to vypadá, že máme před sebou krásný den…KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS