Home BK style First catches

First catches

27.10.2014 2 comments

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vím, že už je v Čechách podzim a možná byste raději viděli nějaký ten podzimní outfit, ale musím se přizbůsobit místu, kde právě jsem :-). Doufám, že vám to nebude vadit a inspiraci si vezmete i přesto. Úlovky prvního týdne byly skvostné. Koupila jsem si košili ve Stradivariusu, který najdete i v Česku. Strašně se mi líbí její barva a má super střih, který zakryje bříško, když ho zrovna nebudete chtít vystavovat :-). Velmi příjemný materiál, který navíc působí i velmi elegantně, takže na večeři či do divadla ideál…:-)

IMG_5111

Košile mám velmi ráda!!! Jsou elegantní a sexy zároveň, navíc se hodí prakticky k čemukoliv…

IMG_5117_Fotor_Collage

Dále jsem měla velkou radost ze psaníčka a náhrdelníku. Tyto masivní náhrdelníky jsou skvělým doplňkem k doladění outfitu. Jeden určitě musíte mít. Tento je zrovna super kombinovatelný se všemi barvami.

IMG_5113

Ve Španělsku se nakupuje skvěle. Zejména ZARA a MANGO zde vyjdou opravdu levněji než u nás.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kabelka je značky Stella Rittwagen , která mě baví pro její ulítlost. Vy co už mě trochu znáte, tak víte, že velmi tíhnu k hippie stylu a u této značky vždy něco nevšedního objevím.

IMG_5111_Fotor_Collage

IMG_5109

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Shirt: Stradivarius

Shorts: ONE Teaspoon

Shoes: Gianvito Rossi

Bag: Stella Rittwagen

Necklace: Sfera

PS: Dneska jsem opravdu po náročném dni vyčerpaná. Pomalu uléhám do postele a zítra budu vstávat s myšlenkami, jaký to nový post vám připravím, abych vám přinesla do vašeho dne něco co vám vykouzlí úsměv na tváři. Sluníčko je moje nabíječka, ale dnes jsem vybitá, tak dobrou. KISS Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

 

WITH LOVE

RECENT POSTS