Home BK style Ordinary Day

Ordinary Day

13.10.2015 17 comments

Článek s PROSBOU na konci, tak čtěte pozorně….:-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Někdy se jen tak probudím, stačí mi jeden pohled z okna, jeden nádech čerstvého vzduchu a rozzářím se spokojeností :-). Dnes je zrovna takový den. A přitom se nic zásadního neodehrálo. Jen mám prostě radost ze života. Jsem celá nebušená na celý ten krásný den/ týden, který je přede mnou.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mám spoustu plánů, které hodlám stihnout a udělat. Každé ráno si píšu body do svého diáře a postupně si odškrtávám ty splněné. Když se blíží večer a stále tam na mě svítí nějaký ten nesplněný bod, dokáže mě to i pěkně naštvat a vykolejit. No, ale jindy si prostě jen tak řeknu,: „tak to udělám zítra, ne?“ a neřeším. Víte, o čem mluvím?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FullSizeRender 8

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zjišťuji, že se pomalu snažím vytvářet hnízdo. Smysl pro rodinu a domácnost jsem měla vždy, ale teď je všechno nějak intenzivnější… Zažívám jiný, krásný, neznámý pocit vděčnosti. Jsem vykulená na celý svět a překvapeně sleduji, co úžasného se to děje. Můj stav mi připadá neskutečně krásný a já si ho moc užívám. Už teď se cítím obdarovaná a to ten hlavní dárek teprve přijde! Ale určitě netvrdím, že neexistují dny, kdy jsem na zabití, všechno mě štve a já štvu všechny. O tom se mi ale moc mluvit nechce…:-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pamatujete si na můj článek o snech? Jestli ne, tak si ho ZDE připomeňte. Psala jsem tam, že toužím mít šatnu snů, která bude jenom moje :-). A právě se mi tento sen plní. JUPÍÍ. Rodí se mi nová šatna!! Bude celičká jen pro mě a já se už nemůžu dočkat, až si jí začnu zútulňovat. Zaplním ji svými poklady, nejdřív ale protřídím a vyřadím nějaké oblečení ( na eshopu tedy možná něco přibude :-) ). Dám všemu řád, černé k sobě, bílé k sobě, džíny budou konečné viset, trička budou konečně viset a nebudu se ztrácet v tom, co mám. Ať už je to tady!!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Někdy mám úklidy docela ráda. Mám po nich pocit, že jsem pak celá “čistá”!!! Jako kdybych si pořádek udělala i v sobě…. Říká vám to něco? Co říkáte na dnešní outfit? Je to váš šálek čaje?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JACKET: Zara

TOP: Zara / Alternative

JEANS: Levis 501 / Similar

SHOES: Mango

HANDBAG: Chloé

NECKLACE: JugarNspice

PS.: A teď ta PROSBA :-). V roce 2014 jste mě svými hlasy dostali do finále BlogerkyRoku. Byla jsem vám za to nesmírně vděčná. Rok utekl jako voda a BlogerkaRoku 2015 je tady….Blog je o vás a vy jste můj blog!!! Vděčím vám za vše a pokud vás blog stále baví, chodíte sem za inspirací a povzbuzením, tak budu moc šťastná, když si uděláte minutku a zašlete mi váš HLAS – TADY. Kdybych se dostala aslespoň do finále a na večírek, tak budu/budeme :-) skákat radostí. Předem DĚKUJI. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS