Home BK style I am addicted…Bracelets :-)

I am addicted…Bracelets :-)

10.8.2014 1 comment

Tak na dnešek jsem si pro vás připravila první přispěvek ” I am addicted “… Tyto příspěvky budou o tom, na čem jsem závislá, co mi nemůže chybět v šatníku a bez čeho si nedokážu představit “žít”:-) První moje I AM ADDICTED jsou náramky….

Náramky ke mě patří jako moje jméno. Jsou mojí vášní, bez které nemůžu pomalu vyjít ani  z domova. Kamkoliv jedu, tam musím ulovit nějaký originální kousek. Mám to jako suvenýr, vzpomínku a talisman v jednom. Mají pro mě význam  jak stylový, tak duševní…Obzvlášt’ když cestuji, miluji hledat ve vintage obchodech na plážích, v městečkách, tržnicích, různé náramečky a náhrdelníky. 

Od doby co moje kamarádky z Českých Budějovic otevřely eshop s ručně vyráběnými wrap náramky, tak ode mě nic jiného neslyší, než chtěla bych ten a ještě ten a pořád dokola :-). Jsem na nich doslova závislá…Tyto wrap náramky SYMBOL jsou inspirované značkou CHAN LUU.

Sklízí celosvětový úspěch. V posledních letech doslova zaplavily módní časopisy a protože získaly podporu i těch prestižních, začaly je nosit celebrity zvučných jmen jako napřklad Jennifer Aniston, Sandra Bullock, Christina Aguilera, Britney Spears, Drew Barrymore, Janet Jackson… Mohly bychom pokračovat, je to téměř nekonečný výčet jmen. U nás si je velmi oblíbila například zpěvačka Dara Rolins nebo módní návrhářka Ivana Mentlová.

No posuďte sami…nejsou nádherné?

IMG_0331_PES_20140801 wra_PES_20140801 IMG_0347_Fotor_Collage_PES_20140801 food_PES_20140801 za

Bracelets & necklaces : SYMBOL

Shorts: ONE TEASPOON

PS: Asi každý máme na nečem závislost, třeba na čokoládě, kávě, botech, kabelkách, oblíbeném lesku na rty, sportu, náramcích, značce atd…myslím, že to nás dělá originální a je hezké, že tohle nás od každého odlišuje…Tím pádem se všichni stáváme svým způsobem originální. Tímto příspěvkem chci poděkovat týmu Symbol za spolupráci a přeji jim jen hodně úspěchů a mnoho spokojených zákazníků. I LOVE SYMBOL. KISS Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

WITH LOVE

RECENT POSTS