Home BK style Power of Sport

Power of Sport

25.6.2018 1 comment

Krásný den, dneska tak trochu ve sportovním duchu :-)

Poslední dobou jsem měla hodně sportovních aktivit a zažila při nich mnoho emocí a zkušeností.

Například jsem si zaběhla půlmaraton v Českých Budějovicích, štafetu v Praze a také jsem si vyzkoušela thajský box.

Všechny tyto sportovní zážitky ve mně vyvolaly pokaždé nové, nevšední pocity, které nejsem schopná slovy ani dost dobře vyjádřit.

Asi tím úplně nejvíc emotivním  byl právě již zmíněný půlmaraton.  Velmi spontánně jsem se pro něj rozhodla a přihlásila se poté,  co mě RUNCZECH oslovil ke spolupráci. Vlastně mě tím strašně namotivoval. Pochybuji, že bych se teď ( v tomto hektickém období) jen tak sama přihlásila.

A nakonec jsem byla za tento impulz a nakopnutí  vděčná…. a  výsledek předčil jakékoliv mé očekávání ( 2:08 :-))

Nebudu tady rozebírat každý svůj trénink a všechno kolem závodu. Vím, že jste to velmi důkladně sledovali, ale pokud by vám pčece jen něco uniklo, vše je nesdílené na IG ve videích, tedy highlights….Tam je i všech mých 10 tréninků poctivě zdokumentovaných a dozvíte se vše, co vás snad může kolem tohoto tematu zajímat.

Já bych spíš chtěla těmito řádky oslovit a vyzvat všechny ty, co stále váhají s aktivním pohybem/sportem, co se nemohou odhodlat konečně začít, aby neváhali už ani minutu a šli si dnes zkusit třeba ten první kilometr… Anebo zvolili jinou,  pro ně zajímavou sportovní aktivitu. Určitě brzy poznáte, o co jste vlastní leností přicházeli.

Já třeba nejvíc miluju kombinaci běh/jóga. To mi naprosto vyhovuje a našla jsem se v tom.

Věřte mi, v životě jsem už zažila řadu opravdu krásných emocí, …..ale úspěšné zvládnutí půlmaratonu, že jsem to dokázala, že jsem to vůbec dala – to byl pro mě jeden z těch nejhezčích zážitků.. Fakt – nesdělitelné.

Takhle jsem to viděla bezprostředně po doběhu „jeden z nejvice emotivnich zazitku, co dle meho muze clovet zazit…Uprimne, jeste ted se mi chce stestim plakat. Podruhe se mi podarilo ubehnout ( v case 02:08:41 ) pulmaraton a jsem na sebe opravdu pysna:-). Neni to zadna sranda a je to velka drina a vule☝. Chtela bych strasne podekovat vsem, co nam fandili, co kolem trati jasali a povzbuzovali, kdyz sily dochazely a vsem co meli tu odvahu jit do toho a projit cilem. Dle meho nazoru je jedno v jakem case, ale ze tam jsi a bezis!!!. Vsem klobouk dolu a jsem hrda, ze je zde stale vice a vice nadsencu do behani Moc dekuji vsem, co mne psali a podporovali a za tolik gratulaci❤ Dekuju sve rodine… Kubicek v cili uz spinkal. Chce se mi i ted brecet. PS.: muj tata beha po USA maratony ( nechapu – 2xtolik ) jednou ho dam s tebou @pitkin426 ❤Jak se vam libil cely zavod, aspon z tech Instastories? Nabudilo vas to? Pujdete do toho pristi rok? KISS Vase Barus💋 #bkblog #bksporthealth #inspiration#motivation #runninggirl #runbabyrun #win#czechrun #halfmarathon #cb #happyme#withlove

A ještě přidám tip na skvělou kosmetickou vychytávku….Cca posední dva měsíce mi při mých sportovních aktivitách pomáhá nový antiperspirtant Adidas – Adi Power. Jedná se o novou sportovní řadu, která je určena pro ty, co se aktivně pohybují a potřebuji se cítit stále fresh. Vůně je aktivována kapslemi, poskytuje hloubkové čištění a dlouhotrvající energizující pocit. Můžete vybírat z celé škály produktů – deodorant, sprchový gel atd. …..Konkrétně deodorant  má 0% alkoholu – poskytuje ochranu a péči, s tepelnou aktivací účinně reaguje na tělesné změny. Takže na sport naprostá dokonalost.

Tak jsem se tu s vámi podělila o své poslední  sportovní zážitky a pocity z nich. A doufám, že jsem někomu i poradila, jakou sportovní kosmetiku je dobré použít.

PS.: právě jsem doběhla 8 km kolem moře a jsem absolutně HAPPY. To je nejvíc. KISS Vaše Baruš.Mějte se hezky

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

 

 

RECENT POSTS