Home BK style Elite Bloggers

Elite Bloggers

5.9.2015 11 comments

Krásné sobotní ráno :-)

_DSC1239

Nové sny, nové projekty, nová motivace a nové změny v životě… Někde jsem četla, že rok 2015 bude všeobecně ve znamení úspěchů a to jak v osobním životě, tak i v kariéře. Náš život prý může dokonce nabrat zcela nový, nečekaný směr….Děje se vám to ? Souhlasíte?

Mně ano a musím říct, že čím víc se blíží tento ROK 2015 ke konci, potkávají mě samé krásné změny. Je to opravdu rok plný úspěchů. Musím zaklepat :-).

_DSC1248

_DSC1234

Nevím, jak je to u vás, ale já musím dát palec nahoru a poděkovat tam někomu… Ty mé malé i velké sny přecházejí pomalu, ale jistě, v realitu. Tento rok je pro mě opravdu výjimečný, plný krásných a pozitivních změn, které pro mě mají obrovský význam. Určitě mi hodně změní život a doufám, že stále vše pojede v těch hladkých a vyjetých kolejích….

_DSC1249

Zajímá vás asi o co jde? Jeden z těch snů, změn, úspěchů, vám tedy prozradím!!! A pomalu a postupně budu v budoucnu odkrývat i ty ostatní splněné sny, změny a projekty.

Podařil se mi totiž jeden velký pracovní úspěch, který bude mít v budoucnu určitě velké ohlasy a hodně o něm uslyšíte.

_DSC1236

_DSC1252

Možná jste na facebooku či na Instagramu už viděli, že jsem se stala “ELITKOU“, jak já říkám. :-). Ano, dostala jsem se do nového projektu, který nese název ELITE BLOGGERS. Jak už z názvu vyplývá, jedná se o společnost, která tzv. zaštiťuje TOP BLOGERKY.

_DSC1254

11428579_959947807405518_249461760_n

_DSC1255

Jak se mi stalo, že jsem se mezi tuto elitu dostala? Vlastně ani nevím :-). Bloguji teprve rok a v dnešní době je ve světě blogování velká konkurence. Je těžké se prosadit a najít své čtenáře, aby vás rádi četli a na váš blog rádi chodili. Mně se to asi za ten rok podařilo do té míry, že jsem vyhověla přísným kritériím a do tohoto týmu byla přizvána. Vybíralo se z mnoha velmi úspěšných bloggerek, uspělo nás pouze 14. Ty budou jakýmisi prvními stavebními kamínky, z nichž, jak doufám, postavíme velkou horu na pevných základech. Když se podíváte na stránky ELITE BLOGGERS, uvidíte, kdo je členem onoho týmu. A pokud sledujete trochu bloggerskou scénu, jistě mi dáte za pravdu, že jsou tam opravdu TOP blogy a bloggerky. Jsem pyšná, že mohu patřit mezi ně a být tak součástí tohoto projektu. Baví mě, že jsme vlastně zároveň i taková vzájemná podpora pro sebe. Jak už jsem se mnohokrát zmínila – bloggerky nejsou pro mě konkurence – jsou inspirací, a motivací, ukázkou originality… Každá jsme jiná a každá výjimečná. Je super, že něco někomu předáváme a vy to rádi čtete a případně se námi inspirujete.

_DSC1227

Je mi tedy velkou ctí, že mohu patřit mezi tyto bloggerky a být součástí nového projektu, který má blogový svět posunout ještě na uznávanější příčky českého blogování a podpořit jak firmy, tak nás, které tomu dáváme srdce, čas a každodenní píli.

_DSC1233

Jsem šťastná, že přišel nový náboj a motivace stále se zlepšovat a tak oslovit i víc a víc čtenářů. Pokud mě budete chtít trochu pomoci, jste mojí věrní čtenáři a blog vás baví, sdílejte dál moje stránky, označujte mě na instagramu, pokud mi budete chtít něco zajímavého ukázat a mluvte o mém blogu :-) . Hodně mi tím totiž pomáháte a já to moc oceňuji a budu si toho nesmírně vážit i dál.

_DSC1231

_DSC1229 _DSC1240

Photos by LuBu

Top: Free People

Shorts: Levis Vintage

Shoes: Havaianas

Necklace: JugarNspice

Handbag: Chanel

Možnost patřit mezi ELITE BLOGGERS mi dalo další velkou motivaci a zadostiučinění, že moje práce není marná a že má smysl.

Slyšely jste o ELITE BLOGGERS?

A co dnešní outfit? Taková pohoda, neeeee? :-) Možná taky poslední letní :-(

PS.: Nevím proč, ale píšu snad ty nejdelší články na světě :-). Bohužel, těch informací je tolik, že se neumím ovládnout a vždy to sklouzne ke slohové práci :-). Snad se tím prolouskáte a navíc vás to třeba i baví. KISS VAŠE BARUŠ

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS