Home BK style I like to feel comfy…

I like to feel comfy…

18.8.2014 0 comment

Zdravím Vás ještě jednou a naposledy z Lago di Garda, konkrétně poloha Lefay resort, bohužel už pouze skrze fotografie :-). Pátrala jsem ve fotografiích a našla jsem ještě tento outfit, takže vám ho spíše postuji z nostalgie. Na tomto outfitu opravdu není nic extra, ale tohle jsem já!!! Prakticky je to taková moje uniforma na léto, která nikdy nezklame. Denim šortky, volnější trička či tílka, klobouk a samozřejmně moje oblíbené brýle Ray-Ban.

IMG_9383

Vím, že by se psaníčko správně mělo nosit až po západu sluníčka, ale já moc pravidla nedodržuji a po tomto restortu jsem se opravdu s obří taškou tahat nechtěla:-).

IMG_9365
IMG_9382

Ráda si v módě hraji a trendy sleduji, ale úplně se jimi neřídím. Inspirovat se nechám, občas něčemu propadnu, ale snažím se to být stále já a vidět v sobě sebe. Myslím, že každý by si měl najít postupem času svůj osobitý styl. Když ho člověk najde, lidé si ho budou právě proto pamatovat. Originalita je originalita a to i když se vám její/jeho styl zrovna líbit nemusí. Vždy se vám i přesto vybaví, když uvidíte nějakou věc a řeknte si, tak tohle je přesně styl mojí kamarádky/kamaráda. Víte co tím myslím??? :-)

IMG_9387
IMG_9385
IMG_9378

Shorts: Abercrombie & Fitch

T-shirt: Zadig et Voltaire

Sandals: D&G

Hat: Roberto Cavalli

Handbag: Coccinelle

Necklaces: Symbol4you, Vintage ( from LA )

PS: Právě jsem v Jížních Čechách na dovolené s přáteli a rodinou, kde jezdíme každý den na kolech. Je tady moc krásně! KISS Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

 

WITH LOVE

RECENT POSTS