Home BK style JUST MY FEELINGS…

JUST MY FEELINGS…

25.2.2017 4 comments

Krásný den, dnes je pátek ( psáno včera ) a já čekám před pracovní schůzkou ve Starbucks, popíjím svoje oblíbené Greean Tea Latte a snažím se vymyslet něco kreativního. Něco, co by vás mohlo zaujmout a vyvolat u vás třeba i nějaké pocity….

Přemýšlím… a zjišťuji, že na nic kreativního dneska asi moc nemám. Nic extra mě nenapadá. Právě jsme s Kubíčkem strávili moc fajn čas v Praze, viděli se s kamarádkami a jejich dětmi, užili jsme si spolu takový pohodový čas…v rámci možností. No, ono to s Kubíčkem teď moc pohoda – co se týče klidného setrvání na jednom místě nebo procházkami po ochodech- moc není…Nevydrží v kočárku sedět dlouho, protože /jak jste si mohli všimnout na Instastories/, je teď ve fázi objevovaní světa kolem a nejvíc šťastný je právě na svých malých a neuvěřitelně rychlých nožičkách…Je to neřízená střela, nemá rozoumek ani patřičný pud sebezáchovy a já se o něj hrozně bojím…Jako asi každá maminka. Fakt ale je, že jsem si o sobě myslela, že budu horší, až přehnaně úzkostlivá. Zatím to zvládáme- tak nějak na pohodu. Nesnažím se ho v jednom kuse pronásledovat a být mu v patách na každém cm….Chci, aby se cítil být volný a co nejvíc samostatný…za bedlivého dozoru zpovzdálí, samozřejmě. Snad rozumíte, jak to myslím…

Už se nemůžu dočkat doby, až se se mnou bude chtít opravdu sám mazlit, až si třeba sedneme společně do cukrárny, až půjdeme spolu za ručičku a budeme si povídat, on se bude vyptávat na věci okolo a já budu vysvětlovat. Zkrátka, až bude mít trochu víc rozumu. No jo, abych se toho vůbec někdy dočkala! Já mám totiž pocit, že skoro ve 30 letech ten rozum někdy taky postrádám :-).

A teď se vám musím svěřit s něčím, čeho mám momentálně plnou hlavu. S mojí radostí a starostí zároveň, splněným snem a neskutečným těšením …

V době, kdy jsem čekala Kubíčka a přeci jen méně cestovala, pohrávala jsem si s myšlenkou, že až bude mému miminku tak rok, mohla bych si k jeho narozeninám dát nějaký cestovatelský super zážitek…Cestu, které mě opravdu nadchne, okouzlí, kde si i psychicky odpočinu a získám zase ten pro mne nepostradatelný náboj. A ejhle, sen se stal skutečností. Příští týden se spolu se 3mi děvčaty vydávám na dovolenou snů..Alespoň v to všechny doufáme. Neprozradím zatím ještě kam. Jen to, že jsem o tom místě celý svůj dosavadní život snila …a najednou je to tady. Strašně se těším. Až budeme stát na letišti s pasem v ruce, budu úplněěěěěěěěěěěě nejvíííííííííc HAPPY..Možná…!! Protože je tu ještě ta druhá část celé věci – moje starost, strach a obavy. Opustím svého kloučka a z toho začínám být vnitřně hodně, hodně smutná. Ani nad tím radši moc nechci přemýšlet, moc se o tom bavit, protože je mi z toho pěkně úzko….Zatím jsem bez Kubíčka byla nejdéle dva dny a noci. To jsem zvládla… a někdy i s radostí :-)…Ale tohle bude přece jenom na delší dobu…Tak snad to všichni zvládneme a užijeme si změnu na maximum. Jediné, co mě drží v relativní “pohodě“ je, že vím, že bude v těch nejlepších rukou. Nejsme teď s manželem ještě připraveni vyjet někam oba a nechat ho tady. Ani práce to neumožňuje. Takže – mamka si jede odpočinout a tatínek s babičkami se můžou začít těšit :-) .

Už jste si mohli dávno všimnout, že já prostě na jednom místě dlouho vydržet nedokážu. Jsem prostě veeeelmi aktivní….a tak to bude nejspíš celý můj život.

Na FB sdílela moje kamarádka Kamila ( má také blog ) rodinu, která si říká The Bucket List Family. Společně cestují po světě s malými dětmi a sdílejí, na co cestou přišli, co zažili…Dávám sem odkaz a mrkněte se na to, koho to zajímá. Mě to oslovilo velmi, je to něco neuvěřitelného a motivujícího…..Já pořád tvrdím, že s dítětem se dá nejen žít, ale i cestovat, pracovat a zároveň být dobrou mámou…Možná, že ne vždy tou naprosto dokonalou /dokonalá – a která to vlastně je?/, ale v rámci vlastního svědomí stoprocentní….To je to nejdůležitější.

Tak koukám, trochu jsem se rozepsala… Možná vám po přečtení článku uvízne v hlavě také nějaký nápad, plán… nebo vám dám jen podnět k zamyšlení…Každý podle svého.

 

Photos by Domi 

JACKET: Balenciaga

TOP: ZARA

CARDIGAN: Replay

JEANS: Vintage

SHOES: Zadig & Voltaire

HANDBAG: Celine

HAT: Tonak 

SCARF: ZARA

JEWELERY: AG KLENOTNICTVÍ

PS.: Budu moc ráda, za vaše názory a pocity z čehokoliv, co vás na tomto článku zaujalo.Mějte krásný víkend. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVE

RECENT POSTS