Home Collaborations Mother’s Day

Mother’s Day

25.4.2017 2 comments

Nikdo pro mě v životě neudělal tolik věcí, nezištných činů a nedal mi tak čistou lásku jako moje máma. Máma je pro mě člověk, kterého si nesmírně vážím a z celého srdce bezmezně miluji. O tom jsem se zmiňovala už několikrá, ale stejně mi to nedá…..

Ona může za to, jaký jsem člověk. Za můj pohled na život, i za to, jaké mám srdce. Vždycky tu pro mě je, vždycky mi řekne pravdu do očí – i tu nepříjemnou – a je neustále mou neskutečnou oporou. Chce pro mne samozřejmě jenom to nejlepší, s láskou a totálně by se pro mě obětovala. Kdykoliv !! Moje máma mě miluje.

Proč jsem tu na vás vychrlila jeden ze svých nejhlubších a nejniternějších pocitů …????

Může za to vlastně Den matek, který bude 14.května…Uvědomuji si, že už to vlastně bude druhý rok, kdy ho budu “slavit” jako máma. A že teprve nyní mi POŘÁDNĚ dochází, jak strašně je tato role v životě všech důležitá….Je jedno, jestli jste dneska už i vy máma či táta, nebo zatím “jen” dcera a syn, ….každý máme tu SVOU mámu a všichni bychom si měli uvědomit, že jediný člověk, který nás dokázal přivést na tento svět, byla právě ona….

Je moc smutné, když nejsou mezi rodiči a dětmi dobré vztahy a je to velká škoda…..Já mám to štěstí, že se svou mámou mám vztah krásný, je to moje nejlepší kamarádka, spřízněná duše a člověk, který mě denodenně inspiruje. Všem bych to přála také tak. A hlavně – dokážeme se spolu smát až k slzám, ale i vyplakat se v náručí. Podpořit se zkrátka úplně kdykoliv….!

A moje poselství ? Nebude určitě o tom – “slavte Den matek” ! My si oslavujme svoje mámy každý den, protože ony jsou pro nás ty jediné a jedinečné. Naší snahou musí být udělat pro ně vždycky maximum. A jestli přeci jenom máte v rodině vztahy chladnější, pokuste se je napravit. Bude to prospěšné pro všechny.

Na fotkách vidíte 3 mámy. Každá je maminkou někoho jiného, ale všechny cítí ke svému dítěti stejnou bezmeznou lásku, lásku mateřskou, tolik odlišnou od všech ostatních lásek. Den matek sice neslavíme nijak extra, ale přesto si vždy tu 2. květnovou neděli znovu uvědomím skutečný obsah slova MÁMA. Letos jsem se rozhodla tu svoji překvapit ….Chcete inspiraci??? Podívejte se..

Pandora přišla s krásnou myšlenkou a ještě zajímavějším poselstvím -.probudit v ženě její touhy, sny, ženskost a osobitost. To, abychom se nebály prosadit se a odhalit sebe samé takové, jaké jsme a co cítíme. Speciálně pro Den matek vytvořila unikátní, kouzelnou kolekci. Moji favorité – nadčasové perly a překrásný náhrdelník se srdíčkem. A ještě si sami můžete vybrat náplně. Radost se má sice dělat každý den, jenže my na to často zapomínáme….Tak proč alespoň v tento výjimečný den neudělat něco výjimečného?

PS.: Mějte krásný den….A mějte se rádi :-). KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

 

Elite Bloggers – Content Marketing

RECENT POSTS