Home BK style MUST HAVE

MUST HAVE

13.8.2014 0 comment

Ahoj Všem :-)

Chtěla bych Vám ještě jednou poděkovat za podporu a zdolání první tisícovky LIKES na Facebooku. Moc si toho vážím a jsem ráda, že se blog líbí.

Dnes pro vás mám 3 věci, které podle mě musíte mít!!! Dobrá zpráva je, že jsou k dostání v obchodech a dvě z toho v nové kolekci ZARA podzim/zima 2014 .

Tento oversize svetr mě absolutně dostal…Hrozně se mi líbí nude barva, velký rolák a velikost oversize. V jednoduchosti je krása. Co myslíte? Musíte ho mít ?

IMG_1176

Dále jedny padnoucí sexy lodičky, které můžete vzít prakticky ke všemu…Džínům, kalhotům, šatům, sukním a šortkám. Když si kupuji lodičky já, tak musí mít opravdu vysoký podpatek a zároveň být pohodlné!!! Nemám ráda nízký podpatek. Takže když už HIGH HEELS, tak doslova. Vím ale, že je težké sehnat pohodlné lodičky. Doporučuji vám tyto černo-modré, které jsou velmi pohodlné a myslím, že pár hodin v nich vydržíte. Holky, ale co bychom pro pár centimetrů navíc, delší nohy a sexy look neudělaly, že?

IMG_1332

A do třetice všeho dobrého :-). Červená rtěnka, která vám vždy zaručí sexy look. Moc se mi líbí, když je žena jemně nalíčená a pouze zvýrazní rty různými odstíny červené barvy. Vypadá to strašne cool a sexy zároveň. Já tohle líčení nosím velmi často a mám mnoho odstínů červených rtěnek. Mezi mé oblíbené patří Giorgio Armani. Úžasně drží na rtech a tento odstín je klasika, která nikdy nevyjde z módy.

IMG_1343

IMG_1332_Fotor_Collage

Sweater: ZARA ( now in store )

Shoes: ZARA ( now in store )

Lipstick: Giorgio Armani ( buy Douglas )

PS: Jestli vás svetr a lodičky zaujaly, tak honem honem směr ZARA, at’ vám tyto skvosty někdo nevyfoukne těsně před nosem. Krasný den. KISS Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

 

WITH LOVE

RECENT POSTS