Home BK style Still On the Way

Still On the Way

21.6.2015 16 comments

IMG_0198

Zajímalo by mě, jaký byl váš minulý týden? Stalo se vám něco zajímavého, podnětného, co by mělo vědět víc hlav ? Pak sem s tím, ráda si počtu a čtenáři určitě také…:-).

IMG_0115

A jestli vás zajímá, co se událo u mne, ráda se s vámi podělím!!!

IMG_0118

IMG_0124

Poslední dny jsem byla hodně na cestách , trasa České Budějovice – Brno – Praha. Po příjemně stráveném víkendu na Moravě, velmi sportovně a s rodinou / u toho se ještě zastavím /, jsem konečně doma a mám chvíli klid.

IMG_0161

IMG_0154
Mám pro vás super tipy na výlety po ČR, protože i u nás v Čechách si můžete léto skvěle užít. Myslím, že je v naší zemi spousta možností. Dnes mám hned jeden tip na víkend na Moravě. Zajeďte si do Mikulova, přespěte v nějakém malebném hotýlku ( kterých je tam mraky ), dejte si večeří v KUK Bistro nebo Sojka. Pak zavítejte na skleničku do některého z krásných sklípků. A druhý den se jeďte vyjezdit na kole po kraji. Můžete se dostat po nádherných cestách až do Rakouska. Cesty jsou tam super. Není to úplně kopcovitý terén, ale pořád prakticky šlapete. Což je dobré. Mám tyhle terény ráda. No a pak výlet můžete završit šipkou do lomu Marianský Mlýn. Božííí a doporučuji všem. Cestou můžete navštívit Mušov, kde je k dispozici spousta vodních aktivit.

IMG_0183

IMG_0176
Už jistě víte, že jsem rodačka z Moravy. Žila jsem ale dlouho v Praze, kam jsem přesídlila na vysokou školu a nikdy mě to nemrzelo. Poslední dobou si ale dost všímám, jak Brno vzkvétá. Jak je tam všude rušno, jak se tu otevírá spousta krásných, cool restaurací, barů a kaváren. Jeden můj kamarád mi dokonce řekl, že je teď Brno považováno za nejlepší gastronomickou metropoli ve střední Evropě. Zajímavé, že??? A já jsem z toho opravdu víc jak HAPPY. Tak snad to bude pokračovat i dál…Naše země musí přece vzrůstat a myslím, že na to má. Ale asi to nebude hned tak…

IMG_0187

IMG_0169 IMG_0193

Teď do Brna jezdím raději ( až na tu příšernou cestu po naší “úžasné D1“, kde mám pocit, že mě vypadnou všechny zuby, jak to kodrcá, ale dám to!!! Co bych pro mojí rodinu neudělala), než do Prahy. Je to ovlivněno jistě tím, že tam mám řadu pracovních zakázek, ale nějak mě teď Praha nesedí. Příliš přeplněné ulice a uličky, davy turistů… a pořád to samé dokola :-). Mám teď v oblibě klid, pohodu, být s rodinou a přáteli.

IMG_0138

IMG_0173

Malá reklama pro mojí maminku. Pokud budete mít cestu do moravského krasu ( Macochu ), zastavte se na nejlepší zmrzlinu a něco malého k snědku ve vesničce Šebrov. Je to přímo na hlavní. Určitě neminete!!!

IMG_0136
V Praze jsem měla focení s Mickey. Nafotil tyto opravdu povedené fotografie a myslím, že outfit krásně vynikl. Co říkáte? Pak jsem měla pár schůzek ohledně blogu např: s Ray Ban ( chystáme pro vás super akci ), tak se už těšte. Potkala jsem se s pár přáteli a večer navštívila COOL event. Salónu Laboratory – mimochodem stále probíhá SOUTĚŽ tři vouchery v hodnotě 1000 korun na blogu ( tak ji nepromeškejte ).

IMG_0164

IMG_0206

Tak to bylo něco málo o mém víkendu a týdnu.

IMG_0119 IMG_0202

Photo by Mickey Grab

Top: Cotton CitizenAlternative

Jeans: Desigual / Alternative

Shoes: Toms

Handbag: Urban Outfitters

Jewelry: Jugar N spice

PS.: Teď jsem pobyla pár dní na jihu a zase jdu balit, protože odjíždíme s manželem a partou přátel do Umagu na golf. Připadá mi, že místo mojí oblíbené kabelky CHANEL je mojí hlavní kabelkou KUFR :-). Stále jsem někde na cestách….Od července už jen doma a pohodička. Snad….Ale znáte mě, já moc neposedím. Krásný nový týden. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS