Home BK People Aneta Vrzalová

Aneta Vrzalová

10.10.2015 2 comments

Je to neuvěřitelné, ale tuhle “malou “ překrásnou, energickou, bláznivou a nesmírně talentovanou dívku už znám zhruba 20 let. Ano, je to opravdu tak dlouho!!!! A sama tomu nemohu uvěřit… No, teď už je to dáma a já si na to né a né zvyknout. V mých očích zůstává stále malou holčičkou, ale tou jsme tenkrát při našem seznámení vlastně byly obě :-D .

FullSizeRender 28

Říkáte si, jak je možné, že se známe tak dlouho? Hned vysvětlím….Obě pocházíme z Brna a obě máme blonďaté maminky, které se spolu kamarádí už od svého mládí. Takže se naše cesty ( s dnešním hostem ) docela přirozeně střetly už v časném dětství a jedna druhou provázíme i dalším životem. Jsme propojeny, chtě nechtě :-).

Je to pro mne čest a jsem náležitě hrdá na to, že vám můžu představit opět další zajímavou osůbku, ke které mám vztah, jak kdyby to byla moje mladší ségra!

FullSizeRender 27

FullSizeRender 16

Vycházející STAR Anet. Kromě toho, že je nesmírně přirozeně nádherná a – jak jistě uznáte – v očích má nepřehlédnutelnou JISKRU, je to talent “od pána Boha”. A co že to vlastně Anetka dělá? Je to herečka, která rozjíždí svojí snovou kariéru a snaží se postupně dobývat naší scénu. Už jsem psala v jiném postu, jak je herecký obor náročný a není opravdu legrace se prosadit. I když máte talent, potřebujete TO nepojmenovatelné VÍC….A každý musí především tvrdě makat!!! Anet to dělá a hlavně proto se dočkala už řady úspěchů. Strašně mě to těší. Vždycky mne dělá šťastnou, když jsou kolem mě lidé spokojení, úspěšní a daří se jim plnit to, po čem touží a o co se poctivě snaží.

IMG_5636

FullSizeRender 12

Nedávno jsem se zúčastnila premiéry muzikálu Děti ráje, kde Anetka hraje hlavní roli – Evu. Určitě se zajděte podívat. Vždycky jsem obdivovala muzikálové herce – vždyť zpívat, tančit, hrát, vše dohromady sladit, umět to prodat a ještě bavit lidi to je umění. A Anetka v této roli září!!!. Upřímně, během představení jsem se dívala hlavně na ni. Takže musím jít ještě jednou, abych se příště víc soustředila i na ostatní. Máte rádi Michala Davida ( co je to za otázku?? ) toho má snad každý rád, ne? Můžete se začít těšit na film Decibely lásky, který přijde do kin v příštím roce. I tam bude totiž Anetka hrát a já se už nemůžu dočkat. Jinak ji můžete také vidět v divadle Perštýn – představení Nevyléčitelní, kde hraje hlavní roli a je to opravdu zážitek.

IMG_5634

Nevídáme se sice příliš často, ale víme o sobě a našich životech. To mě mrzí, ale to je život!!!  Nemůžete mít vše, být všude a všechno vidět.

FullSizeRender 25

Anetko, já tě mám stejně pod dohledem :-)!!! A kdyby se cokoliv jen dělo, tak tu jsem a přijedu / přiletím odkudkoliv. To víš….

FullSizeRender 23

INTERVIEW

1. Jak by ses představila čtenářům BK Blogu?

Aneta, tak zní mé jméno. Co dál o sobě říct? Jsem rodilá Brňačka, která momentálně žije v Praze a snaží si po malých krůčcích plnit své sny. Již jako malá holka jsem toužila po herecké kariéře, doufala jsem, ale moc nevěřila, že se tomu tak stane. Světe div se, jeden z mých dětských snů se stává skutečností.

2. BEAUTY – Jak pečuješ o svojí plet‘? Jakou používáš kosmetiku, parfém a jak relaxuješ?

Asi v tomto nepatřím mezi klasické ženy, ne že bych nechtěla, ale neumím to. :-) V tak široké škále produktů aby se čert vyznal. Jsem proto ráda, že mezi mé blízké kamarádky patří Aneta Henzlová, která je výbornou kosmetičkou a přesně ví, co je pro mou pleť to nejlepší. A můj nejoblíbenější parfém? CK Euphoria. Tento parfém používám již od 15 let a stále mě nepřestává bavit. Myslím si, že na mně ani nic jiného nevoní. Co se týká relaxu, tak ten mám 24 hodin denně :-)

3. SPORT/HEALTH – Jak se udržuješ v kondici? Oblíbený sport, účinná dieta a nějaká zdravá vychytávka?

Sport je mou drogou, nedokáži si bez sportovních aktivit představit svůj život. Zima je jasná – prkno, lyže a dobrej bar na svahu. V létě miluju kolo, tenis a beach volleyball. V poslední době jsem se ale velmi nadchla pro vodní sporty, jako jsou wakeboarding, kite a surfing. Mimo to pravidelně navštěvuji svého trenéra Pavla Pařízka, který mě udržuje v kondici. Je to opravdový profík, který ví, jak motivovat a za to jsem mu moc vděčná.

Jo diety jsou moc fajn :-) Má první a poslední trvala 5 hodin. Ale teď do toho chci šlápnout naplno, mám skvělou výživovou poradkyni Martinu Markovou. Ta mi vytvořila jídelníček na míru, kde jím hodně a přitom hubnu. Což je sen každé ženy.

4. GASTRO – Jaká je tvoje oblíbená kuchyně ? Vaříš ráda? Tvůj gastronomický zážitek na který nemůžeš zapomenout? Tvoje tipy na oblíbené restaurace?

Všechny kuchyně, kromě té mé, jsou oblíbené :-). Gastronomický zážitek jsem měla veliký, když jsem si uvařila :-). Nejlepší restaurace? Rozhodně u mamči v kuchyni.

5. STYLE – Co si vybavíš pod slovem styl? Tvůj nejoblíbenější návrhář? Kde ráda nakupuješ, obchody u nás, ve světě, online obchody a jak by si popsala svůj styl? Na čem ulítáváš?

Styl? To je pro mě španělská vesnice… Přiznávám, že bych výpomoc stylisty uvítala. Džíny, tričko, kožená bunda, tenisky, to je pro mě klasika, kterou (doufám :-)), nic nezkazím. Nejraději nakupuji v malém obchůdku v Brně. Zde mi vždy vyberou kousky přesně podle mého gusta. Nejoblíbenější návrhář je pro mě Lenka Vrzalová.

6. TRAVEL – Jaký máš vztah k cestování? Máš oblíbené místo, město a nějakou vysněnou destinaci? Kam nám doporučíš určitě vycestovat?

Nejraději cestuju po krásách naší matičky země. Rozhodně všem však mohu doporučit navštívit Ameriku :-)

7. Prozradíš nám na sebe nějakou osobní věc?

Neprozradím :-)

8.Jaký je tvůj životní sen? Co tě v životě nejvíce inspiruje?

Můj životní sen je mít zdravé děti, hodného manžela, šťastnou a fungující rodinu …a pak ještě taková maličkost – být úspěšná, slavná a bohatá. Kdo jiný by mě měl inspirovat, než moji rodiče. :-)

9. Co se ti vybaví pod mým oblíbeným mottem Y.O.L.O – You only live once ( žiješ jen jednou)

Žijeme jen jednou, tak když už do pekla, tak na pořádným koni.

10. Co by si vzkázala čtenářům BK Blogu ?

Asi tak nějak… “Ať už tě v životě potká cokoliv, jen ty sám rozhodneš o tom, jak na to budeš reagovat. Pokud si vytvoříš zvyk hledat pozitiva za všech okolností, tvůj život dostane nový rozměr.”

FullSizeRender 20

Děkuji za moc příjemný rozhovor, který určitě nabudí mnoho lidí a vykouzlí mnohým i úsměv na tváři…Snů se nemůžeme vzdávat!!! Ty jsi příkladem, že to funguje a sny se plní!!!

Buď stále plná dravosti, snů, ideálů a stále na sobě dál tvrdě pracuj, což mimochodem děláš celou dobu. Sama vidíš, jaké ovoce ti to přináší. Jsem moc pyšná! Holky z Moravy holt mají své kouzlo :-D a ty tím kouzlem disponuješ a oslňuješ přátele, rodinu a hlavně obecenstvo. Tak ať jednou mají divadelní prkna mnoho krásných vzpomínek na tvá vystoupení a mnoho filmových pláten zná tvoji tvář. A hlavně, ať se ti daří těšit svým uměním nás všechny, kteří milujeme kulturu ( divadlo, muzikály, filmy…) a jeho atmosféru. Drž se. Tfuj Tfuj a zlom vaz :-)

JACKET: Vintage ( from Italy )

SWEATSHIRT: Diesel

JEANS: Bershka

SHOES: Baldinini

NECKLACE: Vintage ( from Italy )

PS.: Tak jak se vám libí dnešní host a rozhovor? Doufám, že jsem vám zase zpříjemnila den. Dejte vědět. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS