Home BK style My Blog is my Passion

My Blog is my Passion

15.10.2015 9 comments

Ahojky! Už několik posledních dnů se zamýšlím nad svým blogem jako celku!!! Jakým směrem jdu, co mě na něm nejvíc baví, co mi dělá radost. Jasně, jste to VY, kteří reagujete na mé články s tím, že vás oslovily, něco vám předaly nebo vás třeba jen potěšily. Ať už vyloudily úsměv na vaší tváři, nakoply vás nebo inspirovaly…prostě splnily úkol!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A o tom bych se chtěla dnes trochu pobavit. O mých článcích a o tom, co bych ráda jejich prostřednictvím posílala dál – za vámi.

Nechci, aby můj blog byl jen místem, kam se fotím a doporučuji produkty, kde říkám, co je trendy apod. Chci, aby měl duši, nějaké kouzlo a byl něčím jedinečný pro vás čtenáře. Aby se odlišoval…. A aby to, co najdete zde, jste nenašli nikde jinde. Vždycky mám největší radost, když se mi povede článek, který má jakousi svou hloubku a cítím z něj něco víc. Takovou tu přidanou hodnotu. Protože mě nejvíc baví psát vlastní myšlenky, dělit se s vámi o své pocity, názory, představy. A tímto směrem se hodlám ubírat i nadále.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nechci psát jen o počasí, popisovat, co mám na sobě a proč právě to. Většinou je to přece vidět. Jaké jsou módní trendy se sice u mě dozvíte, ale také všude jinde. Ale o mých vnitřních pocitech, názorech, myšlenkách a tipech to asi nikde :-).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Doufám, že se mi to snad i částečně daří a vy z mých článků získáváte pro sebe podněty k vlastnímu zamýšlení se nad danými tématy. ANO :-)???

A teď úplně obrátím list….Už jsem se zmiňovala o eshopu NOBBOS, který prodává značku Scotch&Soda. Pochází z Amsterdamu a kalhoty ( jsou obzvlášť pohodlné pro těhulky :-)), které tu vidíte, jsou od nich. Tahle značka mě opravdu oslovila a její nabídka stojí za pozornost. Určitě se mrkněte na eshop a dejte vědět, jak se líbí vám. A také – co dnešní outfit…?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JACKET: Balenciaga / Alternative

TOP: Urban Outfitters / Alternative

TROUSERS: Scotch & Soda

SHOES: Prada / Alternative

HANDBAG: Celine / Alternative

PS.: Právě sedím na letišti a čekám na svůj let do…?? To se dozvíte na Instagramu . Sledujte mě, ať máte přehled o všem co se šustne…:-). Děkuji všem za vaší podporu v Blogerce Roku 2015. Nesmírně si toho vážím. Pro ty co ještě nehlasovali, tak stále můžou TADY a nezapomeňte potvrdit email ( hlas je jinak neplatný ). Děkujuuuuuuuuuuuu. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS