Home BK style Swagger

Swagger

7.5.2015 12 comments

Posílám VELKÝ POZDRAV z Floridy!!!

DSC_2744

První Travel Post z Palm Beach jste už viděli a tudiž máte přehled, co se tady trochu děje…:-). A protože mám v záloze ještě super fotky sportovního outfitu od Martiny Matouškové, tak bych vám je dneska chtěla ukázat.

DSC_2752

Chci s vámi rozebrat tenisky… Konkrétně trend AirMax, New Balance a pro mě THE BEST Diadora.

DSC_2759

Proč Diadora? Oblíbila jsem si ji, baví mě, je zase jiná než New Balance a nebo AirMax, které jsou velmi populární. Neříkám, že by mě tyto 2 značky nebavily, ale je jich na mě už nějak všude moc a já jsem ta, co má ráda originalitu a nevšednost.

DSC_2767

Diadora je italská značka, která přichází s úplně novou kolekcí lifestyle, má skvělý italský design a preciznost. Dia dorea znamená v řečtině „sdílet dary a pocty”.

Sdílet dary a pocity?? To s vámi dělám každý den. BKBlog tedy znamená skoro to “samé“HAHAHA :-).

DSC_2762

Když k nám vtrhl tento velký BOOM se SNEAKERS, opravdu jsem se zaradovala. Nosím tenisky moc ráda. Vždycky mě bavilo mixovat elegantní styl se sportovním – ale to už víte. Teď je to super IN. Mezi mé nejoblíbenější patří nestárnoucí a okopané Conversky, Isabel Marant a Diadora.

DSC_2768

Možná si nejste úplně jistí, jak tenisky nosit a kombinovat je s vašimi outfity. Není to nijak těžké… .Když budete mít spíše barevný outfit, tak volte raději jednobarevné. K obleku nebo šatům obujte klidně i nějaké hodně barevné, ulítlé, ať tomu dodáte trochu šmrnc. :-)

DSC_2779

Móda se neustále snaží módní „bariéry“ posouvat a překračovat je. A to mě právě ohromně baví. Přináší to svobodu, možnost projevit svoji osobnost skrze to, co si oblékáme. Je přece jasné, že nikdo na první pohled nevidí vaši duši, ale vidí vás a to, co máte na sobě. Svým způsobem vás oblečení prezentuje a paradoxně poněkud poodhaluje, neboť jím dáváte světu najevo, co se vám líbí. A nejen to…

DSC_2771

Tenisky seženete kdekoliv i za příjemnou cenu, jsou pohodlné, lze je nosit pořád. Já doporučuji obchod SUPER KECKY, mají super výběr a originální značky. Navíc zde máte 10 % slevu zadejte číslo poukazu:YPG8T6DEFZ!!!

DSC_2760

U mě platí – buď tenisky, nebo rovnou vysoké podpatky. Z extrému do extrému… Jak to máte vy? Líbí se vám teniskový trend? Zůstanete raději u klasiky a nebudete vybočovat ze zajetých formálních kolejí? :-) To už je na každém z vás. Hlavně, ať se cítíte fajn v tom, co si vyberete!

DSC_2788

DSC_2776

DSC_2756

DSC_2745

DSC_2766

PHOTO by Martina Matoušková

Top: River Island ( coming soon on my ESHOP )

Jeans: Dsquared2 / Alternative

Shoes: Diadora ( 10 % sleva / kód:YPG8T6DEFZ )

HandBag: FENDI

Sunglasses: Ray – Ban ( 15% sleva / kód: BKBlog )

P.S.: Přeji všem krásný zbytek týdne a zkuste se trochu odvázat. V módě není vždy nutné do puntíku dodržovat všechna ustálená pravidla. Malinko vybočit není občas na škodu, naopak… tak trošku se „vyřádit“ může být hodně, hodně příjemné! Já jdu trénovat golf, protože to co jsem včera předvedla na hřišti – je doslova ostuda. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECASUE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS