Home BK style Oversize / Nude Sweater

Oversize / Nude Sweater

7.12.2014 5 comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ahojky, dnešní outfit je hlavně o teploučkém svetru. Jeho barva, střih a velikost oversize ( kterou miluju ) z něj dělá pro letošní sezónu NUMBER ONE v mém šatníku. Zahřeje vás tak, že bundu ani nepotřebujete. Což mám velmi ráda. Kolikrát trávím den  v autě, jenom někde popobíhám a nebaví mě pořád svlékat a oblékat bundu. Takže tento ZARA svetr z letošní kolekce je ideální kombinací.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Také máte tolik rádi roztrhané džíny tzv: RIPPED JEANS, že se jich nemůžete vzdát ani v zimě, jako JÁ :-) ? Tyhle J Brnad jeans patří mezi moje oblíbené. Střihem, materiálem (nevytahují se ) a lichotí každé postavě. Navíc je nosím k elegantním i sportovním stylům outfitu a vždy to funguje :-).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Marantky”, ( tak jsem si je pojmenovala :-)) jsou pro mě absolutně dokonalá bota. Pohodlné, prodlouží vám nohy díky klínku, kvalitní( mám je už 2 roky a jsou jak nové ). Jsou velmi cool, chic a můžete je kombinovat s různými styly.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No a finálně k této „shiny“ kabelce. Možná už podle hvězdiček a cvokům poznáte, že jde o návrháře JIMMY CHOO, který je velmi známý pro svou obuvní tvorbu. Tato značka z řad luxusních pro mě patří k TOP. Kabelky i boty jsou vždy něčím ojedinělé. Boty se například objevily ve filmech Charlieho Andílci, Ďábel nosí Pradu nebo Sex ve měst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos by MARTINA MATOUŠKOVÁ

Sweater: ZARA (similar )

Jeans: J Brand ( similar )

Shoes: Isabel Marant

Bag: Jimmy Choo ( 4 years old collection )

PS.: Dneska jsem po náročném narozeninovém večírku a mám hlavu, jak „pátrací balón“. No jak to tak vidím, prosinec bude přeplněný  akcemi a pracovními činnostmi. Jak to máte vy během vánočního času?  Také se kolem vás pořád něco děje? KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

Print

WITH LOVE

 

 

RECENT POSTS