Home Others BK PEOPLE

BK PEOPLE

8.12.2014 4 comments

Ahojky mojí milí fanoušci, čtenáři a snílci. Vzhledem k tomu, že Vánoce jsou už opravdu za dveřmi, mám pro vás dárek. Chtěla bych vám dnes představit můj nový projekt na BK Blogu.

Ten nápad nosím v hlavě už od doby, kdy jsem přemýšlela o spuštění blogu. Ted’ nastal čas ho zrealizovat. Doufám, že vás můj dárek potěší a zamilujte si ho stejně, jako ho miluji já od samého počátku. Nebudu vás napínat a jdeme na to :-).

Projekt nese název BK PEOPLE. Název vám může už hodně napovědět, ANO, bude to o lidech. Mám to velké štěstí, že jsem životě poznala spousty zajímavým lidí. O těchto lidech si zasloužíte něco vědět i vy. Ale hlavně – ONI si to zaslouží!!!

Chtěla bych vám představovat lidi z mého okolí, přátele, osobnosti. Zkrátka ty, kteří jsou pro mě něčím vyjímeční, něčím, čemu se říká inspirace. Tito lidé mě baví. A to nejen pro jejich osobnost, styl, uměleckou tvorbu nebo pro sportovní úspěchy. Některé jsem potkala třeba jen jednou a utkvěli mi natrvalo v paměti. A samozřejmě mezi ně budou patřit i moji velmi blízcí přátelé a rodina, která pro mě stále znamená nejvííííc.

Někteří budou pro vás cizí lidé, někteří známé osobnosti. Lidé, kteří určitě nejsou přehlédnutelní a nějakou stopu ( v kladném smyslu slova ) tady zanechávají. Je úplně jedno co, ale důležitě je, že něco. A o těchto lidech vám chci psát…:-)

Můj blog je o mě a mém pohledu na módu, styl, beauty, gastro, cestování a především o inspiraci. Tímto chci abyste poznali i názory, pohledy jiných lidí.

BK PEOPLE bude vždy začínat představením toho, koho jsem si pro tentokrát vybrala. Co jsem s ním zažila, jaký máme vztah, jaká je jeho profese, co pro mě znamená. Dozvíte se, čím je pro mě významný a proč jsem si vybrala právě JI či JEHO. Dále bude následovat 10 otázek, které budou vždy stejné. Bude to tématické k mému blogu – STYL, MÓDA, BEAUTY, TRAVEL, GASTRO A SPORT/HEALTH. Finálně nafotím jejich outfit a vy si prohlédnete styl jejich oblékání. Můžete se tak na mém blogu inspirovat i někým jiným…….a ne se dívat stále jen na mě :-).

IMG_3727_Fotor

Proč mě tento nápad přišel tak skvělý, abych se ho rozhodla jej zrealizovat? Můžete usoudit už z mého motta na blogu: I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME ( Chci vás inspirovat, protože vy inspirujete mě). PŘESNĚ…. ANO….Vy jste mojí inspirací. Přátelé, rodina, lidé kolem mě.

BK PEOPLE budou vycházet jednou měsíčně a to vždy desátého v měsíci. Proč desátého? Protože bude vždy deset otázek, tak mi to přišlo trefné :-). První post uvidíte už tuto středu 10.12.2014. Můžete se začít těšit a nedočkavě čekat, jakého zajímavého člověka jsem si pro první blog vybrala.

PS.: I vám se může stát, že vás někdy někde potkám a něčím mě oslovíte. Pak se třeba i vy ocitnete na blogu v sekci BK PEOPLE !!! A to bych byla nejvíce šťastná. Protože by to byl důkaz toho, že je kolem nás spousty zajímavých, osobitých, stylových a nápaditých lidí. No a o tom, že existují, se vlastně přesvědčíte v budoucnu v sekci BK PEOPLE.. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVE

Print

RECENT POSTS