Home BK style Who is going to stop me?

Who is going to stop me?

7.7.2015 2 comments

Tento quotes na tričku mě doslova nadchl…“ The question isn’t who is going to let me, it’s who is going to stop me“ :-)

IMG_0162

Top jsem objevila a zakoupila v mém oblíbeném obchodně Brandy Meliville v Santa Monice v LA. Tato prodejna obchod je nevšední tím, že – tady prodávají všechno ONE SIZE, takže nemusíte dumat nad velikostmi – jestli S či M. Tady je za vás rozhodnuto.

Ale ještě se pozastavím na chvíli u onoho citu. “Otázkou není, kdo mě nechá jít, ale kdo mě zastaví”
..jojojojojojojo ? A kdo? :-)

IMG_0159

V životě potkáte jen pár lidí, které dokážete bez problémů poslechnout, dát tak říkajíc “na ně”… přirozeně vás zastaví… Častěji totiž musíme přibrzdit a dělat kompromisy. Vzájemné souznění musí být přirozené a chtěné z obou stran.

Můžu to pozorovat na sobě. Jsem opravdu velký živel, život si ráda užívám a nikdy asi nepřestanu. Avšak pár takových lidí, kvůli kterým jsem ochotná “ZASTAVIT”, existuje. Můj manžel, moje rodina a pár opravdových přátel!!!

IMG_0132

Dá se hovořit o respektu k některým lidem…O tom přirozeném respektu, který si člověk ničím nevynutí a ani vás k němu nikdo nedonutí. O tom, který vyvěrá na povrch z toho, jaký je kdo člověk.

Někdo je přesvědčen, že k němu musíte mít respekt jen proto, že je starší. Mnohdy se ale nechová tak, aby na respekt od vás měl právo, těžko jej může vyžadovat. Pak respekt nahrazujeme třeba slušností, což není to samé. Leckterá “celebrita“ touží po respektu a vlastně si ho ani ničím třeba nezasloužila, pouze se párkrát “levně” zviditelnila. Jen za to – jako osobnost – respekt nikdy získat nemůže.

IMG_0125

Podle mne je nesmysl myslet si, že mě musí každý respektovat. Jen proto, že já si myslím, že by měl….????

IMG_0131

IMG_0163

Vzájemně na sebe přece nějak působíme a pocit respektu musí být přirozený a musí vycházet z vás. A buď tam je, nebo není. Teď se bavím o upřímném respektu, ne o povrchním chování, které často kolem sebe vídám a které je přes veškerou sladkost tak mrazivě falešné, že jde z toho až hrůza.

IMG_0148

IMG_0158

Hlavně vy musíte vždy vědět, proč určitého člověka jste ochotni respektovat a musíte k tomu mít svoje důvody.

IMG_0128

IMG_0152

IMG_0123

Od malička jsem byla taková a vždy jsem si sedla s lidmi, jež byli přirozené osobnosti, na nic si nehráli, nesnažili si od ostatních nic vynucovat, nikam nikoho netlačili.

Je také ale pravda, že mám docela problém, abych si z někoho doslova “sedla na zadek.”..Ale když se nad tím zamyslím, stačí mi vlastně málo. Bývají to lidé vyrovnaní, pokorní, opravdoví, upřímní, láskyplní, na nic si nehrající, kteří si dokážou přiznat svoje nedostatky a omyly, lidé přející… :-). Tak takové lidi pak s radostí respektuji a cítím se v jejich společnosti moc dobře. A doufám, že je to oboustranné…

IMG_0127

Jak se na to díváte vy? Je respekt totéž co slušnost? Vidíte v tom rozdíl?? Dejte vědět…

IMG_0130

Photo by Lubomír Buchta

Top: Brandy Melville 

Shorts: ZARA 

Shoes: All Saints / Alternative

Hat: H&M / Alternative

Sunglasses: Dior

Handbag: Chanel 

PS.: Mějte se fantasticky :-). KISS Vaše Baruš

I WANT OT INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

 

RECENT POSTS