Home BK style Power Of a Woman

Power Of a Woman

19.5.2016 21 comments

DSC_8498

Jedna je hubenější, druhá má delší nohy, třetí hustější vlasy, čtvrtá delší řasy, pátá plnější rty….a tak dále…!.Vždycky se v okolí najde někdo, kdo bude mít nějaký ten kousek těla hezčí. Podle mého nebo vašeho názoru….Ale zase je pravdou, že ne každému se zrovna musí líbit to, co mně či vám. Je to takový začarovaný kruh, ale je dobře, že to tak je.

DSC_8506

DSC_8504

Mně se třeba nelíbí vychrtlé postavy, ale nemám ráda ani velké prsa. Dávám přednost přirozenosti před umělým vzhledem. Na druhou stranu bych si pro sebe přála delší nohy, hubenější stehna, hustší vlasy apod. To určitě znáte…Vím, že to nikdy mít nebudu a jsem s tím smířená.  Stejně ale někdy “závistivě” pokukuji po těch, kterým to příroda dopřála :-). A upřímně jim to přeji…!

DSC_8431

IMG_0552

DSC_8396

DSC_8420

DSC_8414

IMG_0553

Jedna je bohatší, druhá úspěšná byznysmenka, třetí dokonalá máma, pátá žije v partnerském vztahu jako z pohádky.

DSC_8392

Já bohatá nejsem, úspěšná byznysmenka z daleka také ne a k dokonalé mámě mám ještě hodně daleko….Jediné k čemu se hlásím, je možná ten vztah jako z pohádky :-).

DSC_8465

DSC_8467

DSC_8481

Každá žena žije jiný život, má jiné priority, libí se jí jiné věci, jiní muži….apod. Pohybuje se mezi svými přáteli a mezi lidmi, kteří ji baví. Proč tedy mají /některé/ženy neustálou potřebu mezi sebou bojovat? Mnohdy mi to přijde až úsměvné a přemýšlím, co je k tomu nutí. Měly bychom si přece pomáhat a být si inspirací navzájem.

IMG_0551

Je super, když je někdo zdravě odvážný a dokáže si od inspirativních žen /mužů/ vzít něco “za své”. Ztotožnit se s názorem, s myšlenkou, využít toho v cestě za svým cílem či snem. Nebo stačí, když se inspiruje třeba jen oblečením….Je toho mnoho, co si vzájemně můžeme dávat a brát, protože jsme každá jiná a výjimečná.

Pokud jste někdo ten věčně soupeřící typ, pak je třeba zamyslet se prvně nad sebou. Proč se vlastně snažím soupeřit? Závidím snad? Nebo z nějakého důvodu žárlím? Cítím se nedoceněná, přehlížená? Obvykle bude kámen úrazu ve vás samých a proto musíte začít hledat u sebe. Jen tak tu bude naděje, že v budoucnu budete přát i každé jiné ženě jen samý úspěch, štěstí, lásku, peníze, krásné zážitky a zdraví.

DSC_8539

Photos by EVIČKA 

JACKET: BLANKNYC 

SHIRT: Rails

JEANS: Replay

SHOES: CONVERSE

HANDBAG: Givenchy

BRACLETES: MYA BAY ( buy HERE )

 

PS.: Mějte se ŽENY vzájemně rády, jsme na této planetě spolu a jsme nenahraditelné bytosti. Máme větší moc, než si dokážete představit. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS