Home Beauty Festival style

Festival style

7.6.2015 14 comments

Krásné poslední hodiny nedělního dne. Právě jsem dokončila poslední úpravy fotografií, vložila nové zboží na E- shop a nahrála pro vás nové video na YouTube. UFF…Někdy mi připadá, že ty přípravy jsou doslova nekonečné, ale co bych pro vás neudělala :-)

IMG_6610

IMG_6603

V postu o USA jsem se zmiňovala o festivalech. Jsou to moje nejoblíbenější z těch, na kterých jsem mohla být a které mám na svém wishlistu. A protože je mezi vámi mnoho fanoušku festivalů, jsem tady dnes s OUTFITEM a Make up videem (ve spolupráci s NiKi), vhodným právě pro takovou příležitost. BOHO STYL je moje srdcovka a já doufám, že vás uchvátí úplně stejně.

IMG_6602

IMG_6594

IMG_6612

IMG_9735

Jestli vás zajímá, jak jsme vytvořily tento look – CHECK THIS OUT – YouTube

image1

IMG_6494

Ještě jsme vám s NiKi chtěly poděkovat za vaše milé, podporující, motivujicí a pozitivní komentáře k našemu projektu a prvnímu videu BK BEAUTY feat. Niki. Moc si toho vážíme. Opravdu. Malá technická připomínka: pod každým videem lze kliknout na “zobrazit více” a najdete tu odkazy na zmiňované produkty. Také se tu dozvíte, kde si je můžete pořídit. Užijte si tedy naše druhé video a outfity.

IMG_7508

IMG_7519 IMG_7515

IMG_6634

Photo and video by Dolphin Media

Top: River Island / Similar / BK E-shop

Jacket: Forever 21 / Similar

Skirt: ZARA / Similar

Shoes: Modern Vice

HandBag: Vintage / Similar

Sunglasses: Ray Ban ( 15% sleva – kód – BKBlog )

Earring: River Island ( BK E-shop )

Rings: Vintage

PS.:Přeji jen ten nejlepší nový týden. Já ho budu mít opět pěkně našlápnutý. Například ve středu budu hodnotit dívky v porotě Maturantka roku 2015. Tak se za mnou třeba zastavte. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

 

 

 

 

RECENT POSTS