Home Travel “Born on the beach”

“Born on the beach”

15.9.2014 4 comments

IMG_2446

Vítám Vás v Los Angeles :-). Dneska jsem byla opravdu otrávená z počasí, tak jsem se potřebovala někde ohřát a načerpat energii. Tyto fotografie splnily mojí potřebu a po zhlednutí mi bylo hned lépe :-). Doufám, že se to podaří i Vám prosřednictvím tohoto mého travel příspěvku.

IMG_2592_Fotor_Collage
IMG_2447
IMG_2439
IMG_2679_Fotor_Collage

Jak už jsem Vám psala ve včerejším příspěvku, fotky jsou předvším z okolí Manhattan Beach, Hermosa Beach a Redondo Beach. Všem doporučuji navštívit tyto 3 pláže. Je to  nádhera. Pro mě osobně nejhezčí část LA. Ještě bych zapomněla na Malibu, tam je také krásné prostředí.

IMG_2709
IMG_2481_Fotor_Collage
IMG_2485
IMG_2728_Fotor_Collage

Dny v LA probíhaly prakticky skoro stejně…ráno snídaně ve Starbucks, přesun na pláž, oběd v jedné z mnoha krásných restaurací u pláže, kde jsme si většinou dávaly pěkně do nosu a pokaždé u nás zvítězil místo salátu hamburger, procházka zpět domů, chviličku odpočinek po náročném dni :-), výlet na místa kde jsou krásné západy slunce, udělání pár fotografií, přiravit se na večer po celém dni  ( kdy jsou vlasy vyfoukané větrem od oceánu, kůže voní solí, plet’ je lehce načervenalá od sluníčka a písek všude :-) ) no a poté zajít na dobré jídlo s přáteli, dát si pár drinků a jít unavená do postele :-).

IMG_2491
IMG_2687
IMG_2512
IMG_2462_Fotor_Collage
IMG_2525

V LA je velkým trendem zdravý životní styl. Mnoho lidí se opravdu stravuje zdravě, sportuje a nekouří…V Californii a vůbec v USA mají velkou výhodu, že zde najdete spousty obchodů se zdravými potravinami. Je to jedna z nějvětších výhod, která Vám i usnadní cestu ŽÍT ZDRAVĚ. Pokud se procházím ve městečku a objevím po cestě 5 obchodů ze zdravími potravinami, tak mám vetší šanci žít zdravě. U nás je to velmi těžké, nemáme  k tomu přizpůsobené obchody a hlavně pokud žijete v menších městech…Můžete narazit maximálně na farmářské obchůdky a těch je většinou velmi málo. Já sama mám ráda zdravý životní styl, ale určitě nejsem vzorová. Miluji jídlo ( hranolky a hamburgur si opravdu někdy neodepřu, přece jenom jídlo je jediná slast, kterou si můžete dopřát každý den), občas mi i nějaká ta cigareta projde rukami, i když ted’ to velmi omezuji, sportem žiju, takže to mi problém nedělá…:-). Každopádně se určitě cítím lépe po zdravém jídle, než po knedlu, vepřu, zelu :-).

Jak to máte vy? Je Vám bližší zdravý životní styl nebo to neřešíte?

IMG_2752_Fotor_Collage
IMG_2678
IMG_2668_Fotor_Collage

V LA nejdete spousty nádherných míst, kde uvidíte ty nezapomenutelné západy slunce…

IMG_2696
IMG_2495
IMG_2445

PS: Tak doufám, že jste se po přečtení trochu ohřáli a fotečky se Vám líbily. Tímto příspěvkem Vám přejí krásný slunný týden. KISS Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

 

WITH LOVE

RECENT POSTS