Home BK style I don’t wanna live forever

I don’t wanna live forever

16.7.2017 2 comments

Právě skončila písnička, kde se zpívá – “nechci žít celý život…”. Říkám si – proč….??? Když tohle někdo řekne, tak asi proto, že je hodně nešťastný, že se velice trápí se svým životem, zrovna teď se třeba nedovede smířit s nějakou životní situací ….anebo si představuje nejhorší varianty stárnutí….???? Těch příčin může být milión….

Kdyby to šlo, chtěla bych občas žít FOREVER. Ale pak, když to domyslím do důsledku, všichni ti moji milovaní by odešli a já tady zůstala sama…Sice bych si mohla užívat dosyta všeho, co život nabízí, ale bez lásky, přátel a rodiny. NEEEEEEEE!!!!! To nikdy. Proto vidím velkou spravedlnost v tom, že pokud osud nechce jinak, je nám dopřáno v pokoře odejít – tak spolu s nejbližšími. Když tuhle myšlenku vezmeme za svou, můžeme SNAD jednou odejít – ve velkých UVOZOVKÁCH – šťastní…..

Strašně se bojím toho dne, kdy se budu muset loučit s někým s rodiny…trhá mi to srdce a proto ani nemůžu na toto téma psát….Je to pro mě strašně silné a bolestivé….Nechci o tom teď přemýšlet. Vlastně začala psát opravdu jen pod vlivem věty I don’t wanna live FOREVER. Každý si může vybavit úplně cokoliv….

Pokud však je někdo na takovém rozcestí, že právě takové pocity má, poskytnu osvědčenou radu!!!! Neblázněte! Vykašlete se na všechno kolem, odjeďte někam sami na pár dní, vyčistěte si hlavu a uspořádejte si myšlenky. Hodně lidí říká, řiďte se rozumem…Nejsem si jistá, jestli rozum vždycky dokáže vyřešit / odpovědět na naše otázky a starosti…Myslím, že srdce je v tomto moudré….Sice mu to trvá déle, víc to bolí, ale ve finále vám pomůže najít tu správnou cestu možná lépe, než rozum. Protože když člověk dělá něco JEN rozumem, většinou se vnitřně stejně trápí, což má dopad na všechno kolem a určitě i na zdraví. Proto – jakmile ulevíte svému srdci, dáte mu čas a prostor, aby to vyřešilo, tak jste vyhráli.

JACKET: ZARA

SHORTS: One Tea Spoon

FLIPFLOP: Havaianas

BACKPACK: Vintage ( from Milan )

TOP: Island Company

Vnímejte sami sebe, svoje pocity, intuice, hlasy, touhy, vášně…Věřte si a nikdy se nevzdávejte. Ať se děje, co se děje…

Ani nevím, jak mám tuto úvahu nazvat. Bylo to tak spontánní, že takhle “spatra” a během asi 5ti minut jsem článek dlouho nenapsala.

PS.: Mějte se krásně a pamatujete YOLO!!!

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS