Home BK style LOVE.LOVE.LOVE

LOVE.LOVE.LOVE

7.6.2018 0 comment

Láska……..

Láska…….

Láska…….

Cit a pocit, který jako jediný /podle mého názoru/ dokáže v sobě shromáždit všechny  ony “pod-city”, jež vůbec existují. A pokud je to láska šťastná, pak je to ten nejkrásnější stav mysli i těla, jaký si lze představit a jaký člověk může vnímat a zažívat..

Jednou jsem se už ptala, co byste byli ochotni udělat pro lásku? Ptám se znovu…

Psala jsem o tom i v mnoho článcích… Že i když si myslíme, že v životě máme všechno potřebné, můžeme si vlastně dopřát cokoliv, pokud nám ale chybí láska , chybí nám všechno…..

Bez ní se nejspíš nedá šťastně a opravdově žít.  Jsem velmi pokorná a vděčná za to, že se mi lásky v životě dostává…..Je to pro mě to nejkrásnější a strašně si toho vážím!!!! Miluju milovat a být milovaná

Láska má mnoho fází, mnoho podob…..

O mateřské lásce bych mohla psát slohy a jistě mi dá každá maminka za pravdu, že je nepopsatelná, nesdělitelná, nekonečná, nezlomná a hlavně – neustále rostoucí.

A podobné je to s láskou v rodinnou…..Pokud milujete svoji rodinu a ona vás, máte vyhráno. A tímto tady děkuji svojí rodině, která mi od mých prvních krůčků tento dar lásky neúnavně poskytuje.

Láska přátelská je vzácná….je třeba si jí nadevše vážit a opatrovat ji….Bez přátel se také dost dobře žít nedá a opravdové přátele najít – je opravdu malý zázrak. Jsem šťastná, že i to se mi povedlo a mám je …

Láska ke sportu, k práci, vlastně k čemukoliv, co děláme, je také neméně  důležitá. Pokud všechny tyto činnosti děláme s láskou a radostí, dokáže nás to neuvěřitelně nabíjet – anebo aspoň zvednout náladu.

Proto milujete své bližní, milujete, co děláte, dávejte lásku a buďte LÁSKA.

LÉTO a  LÁSKA k tomu bych chtěla navázat….

Jak jsem byla teď v Praze, tak tam byly skoro tropická vedra…, které mě jaksi daly najevo, že je asi létu tu:-). Chtěla bych vám dát typ, jak si vlasy chráním a které produkty používám. Vidíte je na těchto produktových fotografiích. Určitě nezapomeňte své vlasy chránit i v létě, tak jako pokožku.

 

PS.: Dneska jsme dorazili do ČR a mám ten svůj klasický den po příjezdu…Nevím, kde mi hlava stojí :-). KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS