Home BK style My B-DAY! Kinda Ballerina…:-)

My B-DAY! Kinda Ballerina…:-)

28.10.2014 1 comment

IMG_5105

Ahojky, protože jsem měla 23.10. narozeniny a oslava probíhala ve městečku Puerto Banus s mými přáteli a manželem, tak se s vámi chci alespoň o tento den podělit skrze můj B-Day OUTFIT. Narozeniny mám moc ráda a baví mě je slavit. Jsem vlastně člověk, který slaví rád cokoliv. Když je možnost a příležitost něco oslavovat, já tam budu první :-). V životě se slavit musí!!! Takže slavte dokud síly stačí a mrkněte, jestli třeba přístě nebudete slavit v něčem podobném co mám třeba na sobě já.

IMG_5100

Jestli se chystáte na nějakou zajímavou společenskou událost, půjdete oslavovat výročí s partnerem či na párty, tak myslím, že dnes se můžete v pohodě inspirovat :-). Černé lodičky už každý ve svém šatníku máme, neboť ty  jsou základem každé ženy. Černé obyč tílko také… Sukni pořídíte v H&M, kde jsem si ji právě koupila pro mojí narozeninovnou párty.

Tip: Sukně do pasu vám prodlouží nohy. Triko, halenku či tílko zastrkejte pod sukni a vytvoříte tím efekt gazelích nohou. Sukýnka ve tvaru písmene A je velmi lichotivá k větším stehům a navíc se v ní cítíte pohodlně.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
IMG_5101
IMG_5102
IMG_5103

 Top: H&M

Skirt: H&M

Shoes: Gianvito Rossi

Bag: CHANEL

Earrings: Emporio Armani

PS: Jestli někdo z mých fanoušku a čtenářů máte dnes narozeniny, tak přeji všechno nejlepší. At’ se vám splní všechna vaše tajná přání a sny. KISS Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

 

WITH LOVE

 

RECENT POSTS