Home Sport/Health/Gastro My favorite sporty things

My favorite sporty things

7.9.2014 0 comment

IMG_1738

Jaký máte vztah ke sportu? Sportujte rádi? Pokud ano, tak tento post je právě pro vás. Já mám sport jako drogu. Sportem žiju a baví mě prakticky cokoliv. Mezi mé nejoblíbenější, které praktikuji velmi často je běh, jízda na kole a bikram joga ( o bikram joga, chystám speciální post, tak se máte na co těšit, pokud jste nadšenci jogy ).

Dneska o běhu a jízdě na kole…:-)

Základem každého běhání venku či na páse jsou pohodlné boty. Já mám oblíbené Mizuno a Nike. Mám širší nohu a trpím na puchýře. Proto bota na běh je pro mě velmi důležitá, musí být opravdu pohodlná, sedět mi na 100 procent a ještě se mi samozřejmně líbit :-). Není to úplně jednoduchá záležitost, sehnat takovéto botky, jestli máte problematické chodidla. Mám typ na super obchod, kde vám opravdu dobře poradí, podle počítače zjistí,jaká bota je pro vás ta nejlepší a vyberou přesně to co potřebujete, aby jste se cítila při běhu opravdu komfortně. Je to obchod TRIEXPERT. Najdete dva v Praze a jeden v Brně. Co se týče obuvi pro jízdu na kole, tam bych to neviděla tak dramaticka a zašla tam, kde jste zvyklá kupovat sportovní obuv.

IMG_1699_Fotor_Colla

Na jakýkoliv venkovní sport je dobré mít kvalitní brýle. Já nosím Oakley, tyto co vidíte jsem si nedávno koupila a všem vřele doporučuji. Je také dobré mít nějaké hodinky nebo iphone,co vám dokáže měřit tep, kalorie, vzdálenost a čas. Velkou novinkou co jsem nedávno objevila je FITBIT. Je to super vychytaná věc. Můžete ho mít 24/7. Nosíte ho na ruce místo hodinek nebo náramku. Vypadá i docela pěkně a můžete ho koupit v různých barvách. Měří a počítá prakticky všechno ( kalorie, co sníte, co uděláte, jak jste se vyspali atd.). Fitbit nikdy nespí.

IMG_1762

Další důležitou věcí je oblečení…Já jsem na to docela pedant. Potřebuji, aby bylo fuknční ( kapsy na ipod, mobil, kapesníky, atd), dobrá kvalita ( protože sportuji hodně, tak velmi často peru a proto kvalita je důležitá. Raději si připlatím pár korun za sportovní oblečení, než koupit něco, abych to musela po 2 měsících vyhodit. Opravdu se vyplatí investovat do pár věcí a mít je třeba i 2 roky a budou vypadat stále jako nové. Mám pro vás typ, kde nakupuji sportovní oblečení já).

Mezi moji nejoblíbenější značku pro sportovní oblečení je určitě Lululemon Athletica. Poprvé jsem tuto úžasnou značku objevila v Kanadě v Calgary a hned jsem se do ní zamilovala z několika důvodů. Funkčnost, kvalita, design, výběr. Mají každou věc propracovanou a ještě funkčně vymyšlenou,až je to neuvěřitelné. O kvalitě ani nemluvím. Tento obleček, který vidíte zde, mám asi 2 roky. Takže si dokážete představit, kolikrát navštívil pračku a je pořád jak nový. Je pravda, že cenově je trochu dražší, ale opravdu se vyplatí.

Dále mám ráda NIKE. To je klasika, kterou známe všichni a nikdy Vás nemůže zklamat. Mám ráda jejich věci na golf, mikyny a obyčejná trika. Tady je malá inspirace v kombinaci Nike & Lululemon.

IMG_1699_Fotor_Collage
IMG_1626
IMG_1590 (1)

Tops: Lululemon Yellow & Violet ( similar )

Shorts and leggings: Lululemon

Jacket: Nike (violet), Lululemon ( black- similar)

Bracelet: FITBIT

Sunglasses: Oakley

PS: Právě jsem v NYC a můžu vám říct, že co se týče módy, jsem unešená. Je tady zrovna Fashion week, takže doslova pastva pro oči. Přeji Vám krásný týden! Kiss Vaše Baruš a sportu zdar :-)

I want to inspire you because you are inspiring me

WITH LOVE

RECENT POSTS