Home Collaborations Via Naturallis & Soutěž

Via Naturallis & Soutěž

26.1.2015 20 comments

Ahojky, už jsem vám psala, že se tento měsíc budu hodně věnovat zdraví, zdravým vychytávkám a celkově zdravému životnímu stylu. Protože naše tělo je to nejdůležitější, co máme. A je-li zdravé, můžeme na tomto světě pobývat určitě déle. Je tedy dobré o ně pečovat a zdravě se i stravovat.

Zdraví si musíme vážit a nebrat je jako samozřejmost….Jsem jedinec, který v životě neužíval antibiotika, párkrát v životě měl horečku. Ani si nepamatuji, kdy naposledy. Za to vděčím částečně genetice a “silnému kořínku”, ale velkou roli tu hraje určitě i způsob mého stravovaní, pohyb a pozitivní myšlení. Nejsem člověk, co by si něco odepíral, ale snažím se jíst zdravě. Dávám přednost spíš slanějším jídlům před sladkými. Ulítávám na těstovinách ( a vůbec italské kuchyni), miluji maso ( hovězí, drůbeží a vepřové ), saláty, zeleninu, kvalitní sýry, vodní meloun, avokádo, teplý chléb s domácím máslem . Ale také jsem opravdu velký milovník sushi a vůbec asijské kuchyně. Jídlo patří vlastně mezi mé koníčky a doslova se v něm vyžívám. Ráda chodím do dobrých restaurací, kde mi naservírují dobré kvalitní jídlo a stále mě baví hledání různých nových a zdravých vychytávek. Většinou je objevím v USA nebo mi je někdo doporučí. Dneska bych chtěla nabídnout něco i vám…

Narazila jsem tak dva roky zpět na firmu Vivanaturallis, od které jsem si kupovala občas zdravé „těstoviny“ PERFECT PASTA. A dnes jsem objevila, že jejich eshop nabízí další super produkty, které stojí za vyzkoušení. K dnešnímu dni jsem od nich zatím zkusila kůru NEERA ( pokud chcete vyzkoušet nějaký detox – jeden z nejlepších ), PerfectPasta ( jak už jsem se zmínila, těstoviny jsou moje láska a jsem je schopná jíst dvakrát denně. Ale když chci trochu omezit těstovinovou vášeň, nahradím jí právě perfect pasta – spíš bych řekla, že jsou to takové nudle, které se dají připravit na různé způsoby ), pak Zambroza (je jedním z nejúčinnějších antioxidantů ) a Liquid Chlorophyll (zajistí rovnováhu ve vašem organismu, pročistí jej a zlepší trávení ),který právě zkouším a uvidím, jaký to bude mít efekt po zakončení kůry.

 

Jestli byste měli zájem zkusit něco z jejich eshopu, mám pro vás SUPER deal :-).

Když zadáte do poznámky: BKBLOG dostane 10% slevu na veškerý sortiment. To je super, že?

SOUTĚŽ

Dále jsem si pro vás připravila SOUTĚŽ o tři balení PERFECT PASTA, abyste mohli vyzkoušet, že lze jíst těstoviny i s 0 kaloriemi a ještě si pochutnat :-)

Co musíte udělat pro výhru? Napište vaší odpověď pod článek do komentářů + email ( uvidím ho pouze já ) – Jaká je vaše zdravá vychytávaka? Co byste nám všem doporučili? A proč byste chtěli vyzkoušet PERFECT PASTU?

Soutěž vyhlásím v sobotu. Džím palečky.

PS.: Právě jsem se vrátila po 14 denním pobytu z USA, kde jsem se pořádně cpala :-). Takže já jdu právě do NEERA detoxu, abych žaludku trochu odlehčila. Jsem zvědavá, jak dlouho jí tentokrát vydržím. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPrint

RECENT POSTS