Home BK style Sun is energy

Sun is energy

18.4.2017 3 comments

Právě sedím na zahradě, jemný vánek mi hladí šíji a slunce pálí do zad…Popíjím kávu, zároveň sleduji po očku kočárek a modlím se, ať co nejdéle neuvidím žádný pohyb dečky nebo neuslyším zvuky, které by se podobaly těm známým – Kubíčkovým.

Povídání jen tak o mém právě prožívaném pocitu….Nevím, jaký vliv má na vás změna počasí či ročního období, ale pro mě je příchod jara absolutní injekcí léku zvaného energie a štěstí…Pocit, který prožívám, když se ráno probouzím do dne, který začíná zářícími paprsky přímo do mých očí, je skoro nepopsatelný.Nádhera….

Právě jsem zaregistrovala pohyb….NEEEEEEE, ještě spinkej :-)…Máma potřebuje psát, pracovat, vyřizovat emaily….A také bych třeba ráda odpověděla na vaše komentáře a dotazy….Bohužel, zase nezbyl čas…Tak bych vám chtěla alespoň poděkovat prostřednictvím tohoto článku. Připomenout vám, že na vás myslím, každý komentář si určitě přečtu a přemýšlím o něm….Takže vám moc děkuji za vaši podporu a vaše feedbacky!!!

Za poslední měsíc jsem absolvovala dva moc pěkné rozhovory, po kterých jsem si uvědomila, že někoho asi opravdu můžu inspirovat, bavit a že mě někdo má rád, byť mě zná jen skrze soc.sítě. Že ve mě někteří našli člověka – kamaráda, kterého mají rádi právě proto, jaký je, a to i s jeho nedokonalostmi…Vážím si vaší podpory a moc mě těší a hřeje u srdce, že jsem se pro vás stala jakousi spřízněnou duší…a jdete si ke mně na blog zarelaxovat.

Jo – a ještě než mě vyžene můj malý kraken od počítače, chci poděkovat i všem HATERS, že svou snahu jakkoliv mi poškodit blog a mojí práci opustily a věnují se něčemu užitečnějšímu – snad. Třeba si konečně dělají pořádek ve svých životech, řeší sami sebe a ne všechny kolem. Už dlouho jsem nezaznamenala žádný podobný atak a jsem za to moc ráda. Ani snad ne, že by mi to nějak ubližovalo, ale prostě nemám ráda ošklivé, zlé, zákeřné a jinak negativní věci ve svém blízkém okolí…A tím blog a moje soc.sítě rozhodně jsou. Tak PEACE!

Tak já už letím udělat obídek Kubíčkovi ( no, asi to dnes vypadá na skleničku-hotovku :-)) a půjdu si po stopadesáté hrát na kočku a myš, stavět komínky, dělat ze sebe věšák skoro 13cti kg dítěte a budu se modlit, ať nepadnu únavou ještě před 18:00…NE, to dám. Slunce v zádech, slunce v duši :-D

JACKET: Diesel

JEANS: Pepe Jeans

BRA: Michaela Ducka

JEWELRY: TOUS 

SHOES: Steven Madden

HANDBAG: Celine

SUNGLASSES: Ray Ban – na www.optique.cz 15% SALE – kod- BKBlog

Mějte krásný den….

PS.: Tento článek jsem psala cca týden/dva zpět. Kdy byly ty krásné dny a tak jsem je chtěla nějak přivolat zpět. Upřimně jsem na tento post nějak taky zapomněla….Fotky jsme fotila, když jsem šla minulý týden na schůzku…A tak jsem to nějak dala dohromady. Snad se líbí. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS