Home Collaborations Christmas Tips

Christmas Tips

2.12.2015 2 comments

Máte svůj SEZNAM PŘÁNÍ pro Ježíška, co byste rádi k Vánocům?

Já jich mám spousty. Vánoce pro mě nejsou už hezkých pár let jenom o dárcích, ale jsou hlavně o rodinné pohodě. Být s těmi nejbližšími je pro mne nezbytná nutnost, bez níž se neobejdu. A zároveň ten největší DÁREK…Potřebuji je cítit vedle sebe a mít s nimi možnost odpočinku u dobrého jídla, pití, povídání, a to vše v úžasné atmosféře Vánoc. Potřebuji společně s nimi sdílet sváteční náladu, pocity a zážitky. A to největší přání ? Určitě zdraví a láska mých nejbližších!!!

Ale všichni tušíme, že i nějaký ten materiální dárek pod stromečkem bude. U nás je to stejné každý rok…Říkáme si “letos bez dárků,” ale pak je jich tam kopice, že jen koukám a připadám si zase jako malá holčička. A víte co,… k Vánocům to patří a každý si zaslouží mít ten svůj dárek se jmenovkou pod vonícím a zářícím vánočním stromkem.

Abych Vám trochu vypomohla s Vánočními nákupy, mám pro Vás pár tips….Snad Vám přijdou vhod a něco pěkného pořídíte.

1. Pandora – je pro mě určitě jedna z těch šperkařských firem, jejichž výrobek vždycky neomylně potěší. V každém šperku určitě objevíte tajemné kouzlo, nevšední hloubku a to mě baví. Je to zkrátka bezpochyby jeden z nejkrásnějších dárků, který může holka / žena dostat. Radost bude obrovská. Vytvořila jsem Wish List, tak se můžete hned nechat inspirovat. Vytvořte si ho také, ať vidí vaše rodina, přátelé co byste si přáli.

2. Aria Pura – o této firmě jsem psala celý článek ZDE. Miluju vůně a pokud člověk chce provonět dům, šatnu či prádlo, je tohle ta nejlepší volba. Nabízí luxusní vůně, které váš dům pozvednou na ještě vyšší úroveň. Je to podle mě jeden z opravdu originálních dárků a jeho úspěch je zaručen.

3. Good Food Store – pokud chcete někoho motivovat ke zdravému životnímu stylu, tak na tomto eshopu najdete ty nejlepší a nejkvalitnější potraviny. Určitě tím do nového roku někoho můžete pěkně nasměrovat.

4. MDMA Fashion – Jestli máte někoho, kdo zatoužil po něčem velmi originálním a miluje street style, zde určitě vyberete fakt super coool oblečení. Navíc máte 20% slevu když zadáte kód: BKBLOG.

5. Replay – Máte chuť obdarovat někoho ze světa fashion? Potom i tady určitě uspějete a vyberete super kousky. Miluju Replay. Třeba novinky Hyperflex Jeans jsou TOP a moje favoritky- Pilar jeans. OMG :-)

6. INGLOT – No a kdo by chtěl potěšit své blízké čímsi ze světa BEAUTY, tak ani tady nepřijdete zkrátka. Úžasný je třeba jejich FREEDOM SYSTEM. Mají tam také akci – dostanete dárek v ceně 700kč při nákupu za 1000kč nebo dárek v ceně 1500kč při nákupu 2000kč.

7. Big Boy – jestli jste spíše na techniku. Pro ty, kterým se vybíjí mobily a potřebují mít stylového a kavalitního pomocníka při ruce. Seženete v Electro World.

8. Natwee – A nakonec něco barevného a praktického. Super batohy, které jsou navíc teď velmi trendy. Naleznete je na novém eshopu PinkyPop.

Doufám, že vás první Vánoční tips potěšily a že jsem vám trošičku poradila v tom nelehkém rozhodování, čím komu udělat radost. Ale pamatujte, hlavní je se nestresovat. Vánoce mají být pohodové, tak Good Luck!!!

PS.: Abych vám od těch nákupních stresů pomohla ještě víc, brzy přijdu s dalšími TIPS. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS