Home Mommy It is Official :-)

It is Official :-)

10.9.2015 28 comments

Ahojky, čekáte dnes další BK People??? Nevím, jestli vás zklamu nebo potěším, ale dneska BK People nebudou.

bara_4305_barva_full-size
Mám pro vás něco, co je pro mě velmi výjimečné. Rozhodla jsem se vám to sdělit právě dnes, kdy se těšíte na něco – někoho speciálního. Nastal den D, kdy vás chci seznámit s opravdu intimní záležitostí mého života, která mi změnila a změní život navždy. Special gift for you

bara_4449_full-size
Určitě jste si už někteří všimli na fotografiích :-) a je vám tedy jasné, o co se jedná. ANO, jsem /šťastně/ TĚHOTNÁ

Abych byla upřímná, zprvu jsem měla pocit, že se o mém těhotenstvím zmiňovat nechci. Je to pro mě cosi posvátného a hodně, hodně soukromého. Ale vzhledem k tomu, že moje práce je blog a blogování, komunikace s vámi, sdílení momentů a někdy i odkrývání soukromí, přišlo mi nefér, abych se o tom ani nezmínila. A navíc- stejně byste to poznali ! Co :- )? Melounek už asi neschovám…. Došla jsem k závěru, že vůbec není důvod, proč ho skrývat…Spíš naopak! Je to přeci jeden z nejkrásnějších stavů v životě, které žena může zažívat. Tak to alespoň cítím JÁ!!!

Také jsem vás chtěla ušetřit nejistoty a poznámek jako….” Ta má nějaké břicho! Není těhotná? Nebo že by jen přibrala? Proč se fotí a zakrývá břicho?” Atd:-) Však víte…

bara_4385_full-size
Zajímá vás, jak se cítím, jak tuto životní změnu vnímám a co se mi honí hlavou?.

Tak třeba :

– Zvládnu to, budu dobrá máma ?
– jak se naučím s miminkem manipulovat ?
– Co všechno budu potřebovat ? ( děkuji mým těhotným kamarádkám / maminkám, které mě pomáhají a hlavně rodině )
– pozoruji své tělo, které se mění a nestačím se divit :-)
– přemýšlím, jak je možné, že ve mě něco tak malinkého roste a pak z toho bude krásné miminko, které mi jednou řekne MAMI
– je všechno v mém těle v pořádku….?
– hlavně, ať je miminko zdravé!!!!
– proč ta děsivá únavu ?
– a kde mám ty husté vlasy? Já je nikde nevidím…
– Proč nemůžu sportovat tak, jak bych si přála?
– Mám takovou chuť na tatarkák :-)

No a milióny dalších myšlenek…

ALE – je to ten nejkrásnější pocit, jaký jsem kdy v životě měla. Vlastně se to ani s žádným jiným mým pocitem v životě nedá srovnat. Je to zázrak!!!

bara_4358_barva_full-size
U mě se zatím nic extrémně nezměnilo, až na pár přecitlivělých momentů …:-). A děsnou únavu, která ale snad pomalu ustupuje. Není mi špatně a cítím se – až na pár dní, kdy jsem se na sebe ani nemohla podívat – docela ke koukání :-). Pracuji, chodím na procházky a užívám si večerů, kdy s manželem řešíme naší životní změnu. Jo – a ještě je tu potřeba vybudování hnízdečka pro prcka !!!

No a jak se dívám na roli Maminky?

Jsem moc šťastná, že naše miminko přišlo v pravý čas. Myslím, že to je jedna z nejzásadnějších věcí v životě. Musíte být na to připraveny/i/. Musíte to cítit. Musíte vědět, že se změní spousty věcí a hlavně už nebudete jen vy a váš partner, ale už budete tři a o lásku se budete muset dělit, ponesete obrovskou zodpovědnost. Tak to cítím, tak to mám já. Musela jsem k tomuto období dospět. A myslím, že 28 let je ideální věk stát se mámou. Zároveň pro náš život po 5ti letech přichází další impuls a změna, která je pro nás oba něco úžasného. Jsme připraveni, tak teď do boje. Moc se těšíme a jsme šťastni.

bara_4476_full-size
Role mámy jistě není jednoduchá, ale vše se zvládne. A díky přírodě, která to neuvěřitelně zařídila, bude vše přirozené a v pohodě. Určitě!!

Tak co říkáte na mojí novinku? Čekali jste to?
Je mezi čtenářkami nějaká těhulka nebo maminka? Určitě ano:-). Máte můj respekt a přeji vám jen zdraví a lásku, která vás bude vždy držet pospolu.


Photo by Iva Haj

PS.: Děkuji za vaší podporu a doufám, že vás blog bude stále zajímat a bavit. Procházíme společně po cestě života, která se mění, vyvíjí a je plná nových situací a očekávání. U všeho jste i vy a já z toho mám radost. Třeba blog nyní dostane nové grády a těhulky či už maminky se budou moci mnou inspirovat. KISS VAŠE TĚHOTNÁ BARUŠ

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

 

RECENT POSTS