Home Beauty The Look From Paris

The Look From Paris

13.9.2016 2 comments

Krásný den, pamatujete si na můj článek o spolupráci s Harper’s Bazaar pro L’oréal na téma GLUNGE LOOK ? Zde mám pro vás video, které vám ukáže detailněji, jak tohoto looku docílit. Dále se dozvíte tips, kam v Paříži zajít, kde nakupovat, co vidět a kde si zamknout lásku.

Kam v Paříži zajít:

Paříž je místem, kde každý kout má své kouzlo, šarm a charisma. Proto doporučuji projít Paříž křížem krážem. Ale co určitě nevynechat, je Louver a procházka po okolí. Navštívit Laduree na makaronky a Eiffelovu věz. Arc de Triomphe ( vítězný oblouk ). Dále jejich překrásné a dechberoucí kostely – Madlene, Notre Dame a Sacre Coer.

Kde se v Paříži dobře zajíst:

Všude :-). Větší romantiku, než v restauraci Jules Verne, která leží přímo na Eiffelové věži, těžko budete hledat. Na výročí, narozeniny určitě MUST GO :-). Dále je skvělá čínská restaurace kousek od Champs Elysees – Diep ( Rue Pierre Charon ). Na nejdražší ulici v Paříži – restaurace L Avenue. A poslední tip v Hotelu Costes. Hraje tam skvělá hudba a prodávají jejich CD na místě.

Kde nakupovat (oblečení, kosmetiku, design… opět cokoliv :-) )

Paříž je plná uliček s obchůdky, takže vás shopping potkává skoro na každém rohu. Pokud mám dát tips, tak tady jsou : okolí kostela Madlene, kolem opery a Rue Saint Honore. Galerie Laffayette je můj oblíbený shooping centrum. Ulice Avenue Montaigne je pak plná těch nejluxusnějších obchodů. Kosmetiku ( vlasovou i obličejovou ) mají super v kadeřnictví La Biosthetique. Super tip na šperky Dinh Van – chic a moderní.

Bez čeho by neměl člověk Paříž opustit ?

A určitě si zamkněte svoji lásku na známém mostě lásky Pont des Arts.

PS.: Máte rádi Paříž? Budu ráda za vaše tips, kam zajít, kde se dobře najíst a vaše postřehy. Doufám, že se dnešní, tak trochu jiný článek líbil a máte krásný den. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS