Home Beauty Hope….

Hope….

7.8.2018 2 comments

V životě je důležité neustále věřit a doufat……Pokud tyto schopnosti člověk ztratí, ztrácí sám sebe a těžko se mu mohou jeho přání plnit. 

 Doufat v něco, v cokoliv, je zásadní nutnost….dává nám to možnost dosáhnout na to, po čem toužíme, získat to, co chceme mít a najít to, co hledáme.

 Já ve svém životě doufám a věřím každý den….Mám stálou víru v “lepší zítřek”, věřím ve splněních svých tužeb, v poznání všeho toho, co si přeji ještě poznat a vidět.

 Tematem tohoto článku je  HOPE – ve spolupráci s Loreál Proffesional…..Ráda bych vám tady  představila pár zajímavých produktů. ….Zbystřete hlavně vy, kteří stále toužíte, doufáte a věříte ve větší objem svých vlasů ! A že nás je požehnaně…pokud se nemýlím….

Já už tyto výrobky používám delší čas a pořád patří mezi mé nejoblíbeněji. Konkrétně musím vypíchnou dva produkty, které jsou  pro mě snad už životně důležité. Bez nich opravdu nejsem schopna upravit si vlasy do očekávané finální podoby. Zejména tenkrát, pokud si dělám ony vlny, na které jste se mě mnohokrát ptaly…

 Nafotila jsem je pro vás a zde jsou….Všechno jsou to produkty pro jemné vlasy, přidávající vlasům hlavně na objemu. Od šampónu až po ty stylingové…  moje must have produkty, pomocí nichž se mi daří docílit vln i objemu, jak vidíte také zde na fotce…

 DRESS: RatandBoa

SHOES: ISABEL MARANT

HAT: TONAK

Po čem v životě nejvíce toužíte? V co nejvíc doufáte? Budu moc ráda, za vaše odpovědi.

PS.: Tento outfit vás hodně zaujal na IG, tak snad vás zaujme i zde. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS