Home Collaborations SOUTĚŽ O NÁHRDELNÍK / Contest

SOUTĚŽ O NÁHRDELNÍK / Contest

31.1.2015 1 comment

Vzpomínáte si, že jsem soutěžila v ZOOT FASHION CONTEST o nejpovedenější outfit? Určitě jste mi někteří z vás dali svůj hlas ( hlasováním jste také mohli vyhrát  krásné psaníčko) a podařilo se vám posunout mě až na první příčku. A za to bych vám chtěla velmi a velmi poděkovat.  Poprvé v životě jsem něco vyhrála a to ještě ve světě módy…Díky za takové inspirativní soutěže!!! Poznala jsem, že je u nás spousta talentovaných blogerek a módní svět se mnou sleduje množství dalších lidí. No a protože jste na mě byli tak hodní…..Připravila jsem si pro vás soutěž o stylový náhrdelník značky Little Mistress.

Tento styl náhrdelníků jsem si skutečně oblíbila, protože rozzáří váš outfit a dodají mu pořádný šmrnc. Zejména, pokud nemáte zrovna úplně kreativní náladu, jdete např. celá v černé, vhodným doplňkem se vám podaří případnou fádnost “rozbít” a oblečení se tak stane hned zajímavým. Nabízím vám ukázku, jak takové náhrdelníky nosím já – PINK NECKLACE nebo RIPPED&PASTEL. Nebojte se je vzít i ke sportovnímu looku. Přidáte mu tak trochu na eleganci. Osobně mám velmi ráda právě mix elegantních a sportovních kousků. A co vy? Dáváte přednost spíše elegantní nebo sportovní módě?

 Co musíte udělat abyste vyhráli tento cool náhrdelník???

Snímek obrazovky 2015-01-09 v 14.31.56 SOUTĚŽ

  – Musíte správně  odpovědět na soutěžní otázku .

   – JDĚTE na můj facebook BKBlog a pokud jste již neučinili, klikněte na TO SE MI LÍBÍ.

– jestli máte INSTAGRAM , tak mě sledujte :-)

– Do emailu ( bkblog@bkblog.cz ) mi zašlete správnou odpověď s vašim jménem a adresou bydliště.

 OTÁZKA Kolik stojí doprava po celé ČR i na Slovensko pro registrované zákazníky?

A výhra je vaše :-) !

  VYHLÁŠENÍ

 Soutěž potrvá do 10. 2 .2015 a vyhlášení proběhne 11. 2. 2015.

 Pokud máte nějaké dotazy, jsem tu pro vás 24/7 :-)

Držím všem palce!!!!

PS.: Doufám, že jsem vám alespoň trochu zvedla náladu a ten ošklivý, studený a někdy i depresivní leden a únor bude trochu příjemnější. Posílám vám touto cestou pozitivní energii, kterou jsem načerpala v teple. Brzy se dočkáte i travel příspěvku ze slunné Floridy a Barbadosu….Dobrou noc. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPrint

RECENT POSTS