Home Beauty My tips…

My tips…

14.9.2015 0 comment

Ahojky :-). Dneska mám pro vás zase úplně jiný post – takový trochu neobvyklý. V poslední době jsem narazila na řadu zajímavých věcí, produktů, eshopů a ráda se o ně s vámi podělím. Určitě vás z toho něco zaujme a zároveň si můžete zasoutěžit na INSTAGRAMU a získat některý z výrobků.

JANOVA PEC:

Nevím, jak jste na tom s müsli vy, ale já jen zřídka objevím nějaké dobré, které by nebyly plné cukru a ingrediencí , které tělu moc neprospějí. To není ale případ těchto domácích müsli. Oblíbila jsem si jahůdkové a čokoládové. A teď jsou moje oblíbené slané snídaně poněkud vytěsňovány těmi sladkými :-). Znáte už tuto firmu? Máte nějaké jejich oblíbené dobroty?

Krasne rano, dneska snidam ( budu ) musli od @janova_pec Vypadaji vsechny vyborne Ted se jen rozhodnout pro ktery????#bkblog #bksporthealth #health #musli #janovapec #homemade #inspiration #food #withlove

ŠMAKOUN:

Vegetariáni, vegani a všichni ostatní, jež zajímá zdravé stravovaní a chcete si zpestřit jídelníček – POZOR!. Chcete omezit tuky, cukry, cholesterol a celkové kalorie a přitom si skvěle pochutnat ? Tak právě Šmakoun je pro vás jako dělaný. A je to česká potravina. Ochutnali jste někdy? Já jsem si oblíbila štíhlé nudle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAKEUP REVOLUTION:

Velmi příjemná a cenově dostupná dekorativní kosmetika, která mě zaujala hlavně paletkami stínů a tvářenkami. A pak také cenou. Myslím, že kvalita v porovnání s cenou je o něco vyšší. Není testovaná na zvířatech, což je velké plus. A vy máte nějakou zkušenost s těmito produkty?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SALON PROFESIONAL:

Můj oblíbený online obchod, kde nakupuji už přes tři roky a mají tam opravdu všechno. Horkou novinku jsem objevila u Alterny – Bamboo Beach Summer Shine Spray. Ta vůně….Nejvíc!!!!! A limitovanou edici, kterou pro TONI&GUY vytvořila londýnská návrhářka Sophie Webster.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BRANDS24:

Jeden z nestylovějších eshopů. Najdete zde velký výběr těch nejnovějších a nejstylovějších kousků přes boty, kabelky a oblečení. Vždy top kolekce. Doporučuji.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OPS:

Jsem zvědavá co řeknete na tuto italskou značku… Nabízí zejména doplňky ( náramky, náhrdelníky, hodinky, náušnice, prstýnky a obaly na mobily ). A vy si hned o jeden náramek můžete zasoutěžit na INSTAGRAMU.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NOBOSS:

Orientují se na módu, spolupracují s módní značkou Scotch & Soda ( moje oblíbená ) a s mladými návrháři, s plánem vytvoření vlastní značky. Jejich cílem není napodobovat zavedené značky, ale snaha o vlastní osobitý styl, který je postaven na kreativitě a kvalitě. Což se mi velmi líbí….Je to originální!!!!
Tak co říkáte? Zaujalo vás něco? Už jste osobně něco vyzkoušeli?

IMG_2394-2

Jestli ano, tak na Instagramu najdete SOUTĚŽ o tyto produkty :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PS.: Doufám, že jsem vás opět trochu inspirovala a sdělila něco zajímavého. KISS VAŠE BARUŠ

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS