Home Collaborations Do Magic…

Do Magic…

5.10.2017 0 comment

Být součástí něčeho hravého, kouzelného, takřka magického, ….a když to navíc ještě vyvolává příjemné vzpomínky na dětství – tak to je pro mě fakt moc milé.

Kdo by neznal Mickey Mouse a jeho příběhy, kdo by neznal pohádky od Disney…? Nevím jak vy, ale u mne Micky Mouse a pohádky od Disney vůbec platily za nejoblíbenější a vzpomínám na ně dodnes. Vrací se mi s nimi pocit bezstarostného a šťastného dětství, samé pozitivní myšlenky.

Mickey Mouse je ikonická NEbytost, která provázela a provází dětství už několikáté generace a stala se už jistou značkou. Děti i dospělí nejen nosí oblečení a různé doplňky s myšákem,ale existuje celá škála předmětů denní potřeby s jeho obrázkem, dokonce se často objevuje i jako tetování…. Vlastně Mickey Mouse potkáte téměř všude, celé kolekce zboží nabízejí různé obchodní řetězce. Stal se zkrátka v naší době součástí běžného života. A dokonce se už vůbec neomezuje pouze na svět dětí….:-).

Tak se stalo, že se přidala i Pandora a vytvořila svou krásnou kolekci Disney.

Na stránkách Pandory si můžete všimnout opravdu nenásilné formy aplikace na šperky, takže tu mohlo vzniknout něco opravdu jedinečného, neotřelého a kouzelného. Každý si tu najde toho svého nejoblíbenějšího hrdinu a samozřejmě…. i nesmrtelného Mickyho.

Moje nej – pohádky byly určitě Kačer Donald, Arilea, Rychlá Rota, Medvídek Pú….A pak – Mickey Mouse FOREVER

A protože si myslím, že jen málokdo ví něco o historii této postavičky, zapátrala jsem a zde je pár jasných info:

/Pro ty, koho to zajímá…/
Mickey Mouse, někdy myšák Mickey, je známá kreslená postavička z dílny The Walt Disney Company, která byla vytvořena 15. května 1928 spoluprací Walta Disneye a Uba Iwerkse. Poprvé se Mickey Mouse objevil v krátkometrážním filmu Plane Crazy z roku 1928, kde se objevila poprvé i jeho kolegyně Minnie.
18. listopadu 1978, u příležitosti 50. výročí vzniku, získal Mickey Mouse – jako vůbec první kreslená postava- svoji hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy. Což je velmi zajímavé, příště se tam musím vyfotit.

A která je ta vaše nejoblíbenější pohádka a postavička????

Žijeme sice v kouzelném světě, ale poslední dobou mi připadá, že se ta kouzla někam vytrácí a svět se úplně zbláznil….Bohužel….

PS.: Mějte kouzelný den…Dneska máme Meet Up, tak pro mě určitě kouzelný bude. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS