Home Collaborations Můj příběh s Barbie

Můj příběh s Barbie

3.9.2017 1 comment

Asi nebudu jediná holka, ve které tento článek vyvolá trochu nostalgie a zavzpomíná na svoje dětství, kdy jsme měly nejlepší kamarádku Barbie.….Je to notoricky známa postavička, která provází snad všechny holčičky a už dlouhou řadu let.

V souvislosti s Barbie se může vybavit leccos…Třeba, jak jste všechny svoje barbíny ostříhaly dohola, házely s nimi po celém bytě, hrály si na ně, učily jste je jako ve škole, převlékaly…zkrátka – byla to každodenní společnost…ANO, to byly ony, v našich očích nádherné Barbie. Jsou tady stále a myslím, že nějakou dobu ještě budou. Je to opravdu legendární dětská hračka, vyšperkována do posledních detailu. Značka Mattel samozřejmě svoji škálu panenek stále vylepšuje a dává jim nové podoby, nové stylizace…

Jestli můžu, přispěju i já svojí troškou do mlýna, svojí vzpomínkou na téma– Já a moje Barbie….: Milovala jsem pohádku Malá mořská víla Ariela….a nejvíc si ze svého dětství pamatuji právě tuto “bárbínku”, která mi dodnes, skoro do 30ti let, utkvěla v paměti…I když jsem Barbie měla víc, milovala jsem ten její barevný podmořský svět, rybičky a celý ten příběh….Pamatuji si , že bez Ariely jsem nikdy nechtěla nikam odjet, všude jsem ji tahala s sebou…/spolu s poníčky/. Milovala jsem ty její dlouhé rudé vlasy, se kterými jsem pořád házela ze strany na stranu, a hlavně tu její nádhernou ( ploutev / ocas :-)))??? No, celkově mi prostě přišla překrásná a já moc chtěla „žÍt“ v jejím světě…Bylo pro mne také důležité, že jsem si s ní mohla hrát ve vodě i na suchu :-). Tak tolik moje holčičí vzpomínka – JÁ A MOJE BARBIE.

Co vaše vzpomínání ? Jaká byla ta vaše nej Barbie? Co jste spolu prožily?


PS.: Zůstaňme DĚTMI!!!! KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS